Τζένη Μπαλατσινού: Αλλαγή σελίδας, έφυγε από το σπίτι και μετακόμισε στο...

Η Τζένη προχωρά και άλλο με τις αλλαγές στη ζωή της. Αυτή τη φορά η αλλαγή έχει να κάνει με το σπίτι. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας  άφησε τη βίλα στη Φιλοθέη και νοίκιασε  νεοκλασική μονοκατοικία στο Ψυχικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μονοκατοικία έχει εμβαδόν περίπου 400 τ.μ. και έχει έναν μεγάλο κήπο, ενώ έγινε και μια ανακαίνιση, ώστε τα δωμάτια και οι χώροι να προσαρμοστούν στις ανάγκες της οικογένειας.

Μετά το χωρισμό με  τον Πέτρο Κωστόπουλο, η Τζένη Μπαλατσινού πέρασε μία περίοδο προσαρμογής το προηγούμενο καλοκαίρι, όπως βέβαια και ο Πέτρος ενώ συχνά συναντιόντουσαν για χάρη των παιδιών.

Η μετακόμιση όμως αυτή στοίχισε συναισθηματικά σε όλοι την οικογένεια  αφού είναι η δεύτερη φορά που η οικογένεια αφήνει ιδιοκτησία της να περιέλθει σε τράπεζα, μετά την πώληση και της εξοχικής τους κατοικίας στα Χουλάκια της Μυκόνου.

Πάντως το πρώην ζευγάρι αποφάσισε για χάρη των παιδιών τους  να παραμείνουν φίλοι, παρά το τέλος του γάμου τους, αν και η Τζένη σε πρόσφατη συνέντευξή της δεν απέκλεισε την πιθανότητα κάποια στιγμή στο μέλλον η ίδια και ο εν διαστάσει σύζυγός της να κάνουν προσπάθειες επανασύνδεσης.


Ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος μένει σε διαμέρισμα στη Φιλοθέη, βρίσκεται καθημερινά στην μονοκατοικία του Ψυχικού, ενώ κάθε Σάββατο περνάει όλη τη μέρα με τον μικρό Μάξιμο.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα