Ενθουσιασμένη από την Ελλάδα η Ιρίνα Σάικ!

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 1352 άτομα
Ενθουσιασμένη από την Ελλάδα η Ιρίνα Σάικ!

Ενθουσιασμένη από την παραμονή της στην Ελλάδα φαίνεται πως είναι η 27χρονη Ιρίνα Σάικ που έφθασε χθες (14/04) στην Αθήνα για τις ανάγκες πάρτι μουσικού καναλιού στο οποίο είναι επίτιμη καλεσμένη. Όπως αποκάλυψε η Ρωσίδα καλλονή ήταν η πρώτη επίσκεψή της στη χώρα μας για δουλειά και η δεύτερη φορά γενικώς, καθώς πριν από δύο χρόνια βρέθηκε σε ελληνικό νησί για διακοπές.

«Είμαστε (σ.σ. εκείνη και η μανατζέρ της, Έλενα Παϊκοβα) ερωτευμένες με την Ελλάδα. Είναι το καλύτερο μου ταξίδι ποτέ. Λατρεύω αυτή την χώρα με τον υπέροχο καιρό και τους φοβερούς κατοίκους της. Σας ευχαριστώ όλους».

Διαβάστε ακόμα: Μιχάλης Κουινέλης: Έχω δουλέψει σε γραφείο κηδειών, έκλαιγα πιο πολύ από τους συγγενείς, νόμιζαν ότι ήμουν το χαμένο παιδί του αποθανόντος

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα