Ένας παραμυθένιος γάμος στην Κύπρο!

Γάμος βγαλμένος από τα παραμύθια ήταν αυτός του Νίκολα Κρίστο και της αγαπημένης του Taline Andra που έγινε στις 26 Αυγούστου στην Κύπρο.

Ο γαμπρός είναι γιος του γνωστού Αγγλοκύπριου εκατομμυριούχου Κρίστοφερ Κρίστο, ενώ η νύφη είναι κόρη μεγαλογιατρών του Λιβάνου.

Η εκκλησιαστική τελετή έγινε στην ιδιωτική εκκλησία που βρίσκεται στην έπαυλη την οικογένειας της Taline στο Λίβανο και μετά ακολούθησαν τριήμεροι εορτασμοί στην Κύπρο.

Το πρώτο γαμήλιο πάρτι έγινε στις 24 Αυγούστου στο Breeze Venue στη Λεμεσό, όπου ακολουθήθηκαν όλες οι ελληνικές παραδόσεις και το γλέντι συνεχίστηκε και την επομένη στην βίλα της οικογένειας του γαμπρού στο χωριό Συλίκου.

Η κορύφωση των γαμήλιων εορτασμών όμως έγινε την τρίτη μέρα, όταν το ζευγάρι έδωσε ένα ακόμα γαμήλιο πάρτι στο ξενοδοχείο Le Meridien.

Εκεί  παραβρέθηκαν πρίγκιπες από τη βασιλική οικογένεια της Σαουδικής Αραβίας, δισεκατομμυριούχοι, μεγαλοεπιχειρηματίες και διάσημοι γιατροί, που όλοι τους τίμησαν το ζευγάρι και τους ευχήθηκαν βίον ανθόσπαρτον.

Η Taline έλαμπε από ευτυχία, φορώντας ένα υπέροχο νυφικό, δια χειρός Zuhaid Murat που στοίχισε 31.126 ευρώ, ενώ ο Νίκολα δε σταμάτησε να χαμογελά στο πλευρό της συζύγου του, φορώντας ένα κοστούμι του οίκου Tom Ford με μαύρα διαμάντια και μανικετόκουμπα, η αξία των οποίων άγγιζε τα 5.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα