Νατάσα Γερασιμίδου: Ένα ταλέντο που έφυγε νωρίς

Η Νατάσα Γερασιμίδου ήταν ένα εξαιρετικό ταλέντο που δυστυχώς έφυγε νωρίς από τον μάταιο τούτο κόσμο. Ηθοποιός, τραγουδίστρια, ζωγράφος και πάνω απ’ όλα μια ασυμβίβαστη καλλιτέχνις.

Τη θυμάμαι πάντα χαμογελαστή να μου λέει (με εκείνο το διαπεραστικό βλέμμα και έξω από τα δόντια) τις απόψεις της για τη showbiz και δη για τα κυκλώματα, τα οποία, ως γνωστόν, δεν «πάνε» ανθρώπους όπως ήταν εκείνη, γιατί τους φοβίζουν τα μεγάλα ταλέντα που επιλέγουν να προχωρούν με το κεφάλι ψηλά και όχι έρποντας…

Η λατρεμένη Νατάσα ξεκίνησε να τραγουδάει από μικρή στη Θεσσαλονίκη στο πλευρό του αδελφού της Γιώργου δικά του τραγούδια. Κάποια στιγμή, στα μέσα της δεκαετίας του ’70, τους ανακάλυψαν ο Θέμης Ανδρεάδης, η Δήμητρα Γαλάνη και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι τους πρότειναν να κατέβουν στην Αθήνα (μάλιστα, τον πρώτο καιρό τούς φιλοξενούσε στο σπίτι του ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου).

Ομως το τραγούδι δεν ήταν αρκετό για να εκφραστεί ένα ταλέντο του δικού της μεγέθους. Ετσι, πολύ γρήγορα πέρασε στο σανίδι πρωταγωνιστώντας σε μεγάλες επιθεωρήσεις στα θρυλικά θέατρα Ορφέας, Αθήναιον και Ακροπόλ, πλάι σε μεγάλα ονόματα του χώρου. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ το νούμερο του φαντάρου που έκανε με τεράστια επιτυχία.

Το νούμερο αυτό (έβγαζε τρομερό γέλιο, ειδικά όταν προσποιούταν ότι ήθελε να κάνει την… ανάγκη της) το πρωτοέκανε στο κέντρο όπου εμφανιζόταν με την Ελένη Βιτάλη. Εκεί την είδε ο Γιώργος Σκούρτης και την κάλεσε στο θέατρο Ακρόαμα, για να πρωταγωνιστήσει στην επιθεώρηση «Λέγε, Μήτσο», την οποία θα ανέβαζε με τους Τσικληρόπουλο και Ευθυμιάδη.

Η Νατάσα Γερασιμίδου απέκτησε δύο παιδιά, καρπούς του έρωτά της με τον Αμερικανό Κρις Τζάκσον. Τη Χριστίνα, η οποία όταν ήταν στην εφηβεία, ασχολιόταν και εκείνη με τη μουσική (μάλιστα, τότε έγγραψε τη μουσική σε έναν δίσκο της μαμάς της) και τον Λόσον (γιος του νόμου) που είχε μεγάλη έφεση στον χορό και του άρεσε πολύ το μπάσκετ. Εχω πολλά χρόνια να δω αυτά τα παιδιά και πολύ θα ήθελα να μάθω τι κάνουν και ειδικά αν τελικά ασχολούνται με τα καλλιτεχνικά όπως η διάσημη μητέρα τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ ShowBiz

Espressonews.gr
Σχολιάστε το άρθρο: