"Η Αγγελική Ηλιάδη έχει βίντεο με τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη"!

Με δάκρυα στα μάτια και με τρεμάμενη φωνή η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη, Μαρία, μιλάει στην «Espresso» για άγνωστα γεγονότα το βράδυ της δολοφονίας του γιου της και προχωρεί σε μια αποκάλυψη-σοκ: «Η Αγγελική Ηλιάδη έχει στην κατοχή της βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του παιδιού μου»!

Εχουν ήδη περάσει σχεδόν τρία χρόνια από τη στιγμή που ο επιχειρηματίας έπεσε νεκρός από τις σφαίρες των άγνωστων ακόμη δραστών. «Κάποιοι θέλουν να παραμείνει ανεξιχνίαστη η υπόθεση του γιου μου, αλλά δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. Οσο ζω θα αναζητώ τη δικαίωση του παιδιού μου» λέει η Μαρία Λαζαρίδη, που έχει βαλθεί να βρει την άκρη του νήματος της άγριας δολοφονίας και αυτούς που πάτησαν τη σκανδάλη εναντίον του, αφαιρώντας του τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής 12 Δεκεμβρίου του 2008. Αυτή τη φορά δεν διστάζει να τα βάλει ακόμα και με την τελευταία σύντροφο της ζωής του Μπάμπη Λαζαρίδη, την τραγουδίστρια Αγγελική Ηλιάδη, με την οποία ο γιος της είχε αποκτήσει τον μικρό Μπαμπίνο.

«Την προκαλώ για ακόμα μία φορά, όπως βγαίνει και μιλάει για τον νέο της έρωτα, να αποκαλύψει και όλα όσα κρύβονται πίσω από τον άδικο χαμό του παιδιού μου» λέει. Τη Μαρία Λαζαρίδη δεν την απασχολεί καθόλου το γεγονός της νέας ερωτικής σχέσης της Αγγελικής Ηλιάδη με τον Κώστα Μηλιωτάκη. Αυτό, άλλωστε, ήταν κάτι που και η ίδια είχε προβλέψει ότι αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε.

«Είναι νέα κοπέλα και πρέπει να φτιάξει τη ζωή της. Να ζήσει και να ευτυχήσει. Οταν της λέγαμε με τον άντρα μου ότι “είσαι νέα και θα ξαναφτιάξεις τη ζωή σου”, εκείνη έκανε σαν τρελή. “Οχι, αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Θέλω τον Μπάμπη, εσείς είστε τώρα η οικογένειά μου” μας έλεγε. Τα ξέχασε όλα αυτά η κυρία Ηλιάδη; Ούτε ένα τηλέφωνο δεν μας παίρνει πια να μάθει αν ζούμε ή πεθάναμε. Είμαστε  οι γονείς του άντρα που μπορεί να μην την παντρεύτηκε ποτέ, αλλά την αγάπησε πάρα πολύ. Εμένα με νοιάζει και με καίει που δεν λέει ποιοι κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του τότε αγαπημένου της. Αν τον αγαπούσε και τον πίστευε, όπως έλεγε, θα μας συμπαραστεκόταν στο αγώνα που κάνουμε για την ψυχή του παιδιού μας. Αν τον αγαπούσε πραγματικά, θα έφερνε τον Μπαμπίνο να δει τον τάφο του πατέρα του, αλλά και θα άφηνε το παιδί να πάρει ένα τηλέφωνο τους γονείς του πατέρα του. Oχι να βλέπουμε τo παιδί από τα περιοδικά… Είναι ντροπή της! Εξι χρόνια ήταν με τον γιο μου, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρει κάτι περισσότερο για το ποιος κρύβεται πίσω από την ιστορία αυτή. Κάποιοι τον απειλούσαν, κάποιοι τον παρακολουθούσαν, εκείνη ξέρει…» τονίζει η κυρία Μαρία.

Καρέ-καρέ η αποκάλυψη που σοκάρει

Η Μαρία Λαζαρίδη για πρώτη φορά αναφέρεται σε ένα βίντεο που έχει στην κατοχή της η τραγουδίστρια με τις τελευταίες δραματικές ώρες του επιχειρηματία. «Πού το βρήκε η Αγγελική αυτό το βίντεο; Να πάει να δώσει συμπληρωματική κατάθεση με όλα όσα γνωρίζει. Δέκα μέρες μετά την κηδεία του γιου μου ήρθα στην Αθήνα και την επισκέφτηκα μαζί με την κόρη μου, τη Λίτσα. Εκεί που καθόμουνα, μου λέει “να σου δείξω ένα βίντεο που έχω” και πάει να το βάλει. Πριν καν γυρίσω να κοιτάξω την τηλεόραση ακούω μια αντρική φωνή να φωνάζει, “Μπάμπη” και αμέσως μετά τους πυροβολισμούς. Ανατρίχιασα… Καθόταν και το έβλεπε, εγώ δεν το άντεξα. Είναι βίντεο που τους δείχνει από την ώρα που βγαίνουν από το ξενοδοχείο όπου έμεναν στην παραλιακή μέχρι που το παιδί μου πέφτει στον δρόμο νεκρό από σφαίρες. Ποιος το τράβηξε αυτό; Να μας εξηγήσει πώς βρέθηκε στα χέρια της» λέει.

Οπως υποστηρίζει η κ. Λαζαρίδη, εκτός από το βίντεο, η Αγγελική Ηλιάδη έχει στην κατοχή της και όλα τα πολύτιμα αντικείμενα που υπήρχαν στο γραφείο του επιχειρηματία στο νυχτερινό μαγαζί. «Γινόταν η κηδεία του παιδιού μου και αυτή κανόνιζε, όπως έμαθα μετά, κρυφά απ’ όλους μας να πάνε οι συνεργάτες της να αφαιρέσουν τα πράγματα του Μπάμπη από το γραφείο του. Πού βρήκε τα κλειδιά του γραφείου; Ο Μπάμπης, επειδή δεν ήθελε να μπαίνει κανένας μέσα εκεί, το είχε πάντα κλειδωμένο και τα κλειδιά τα είχε πάντα επάνω του. Ξαφνικά πήγα στο σπίτι της και βρήκα εκεί τα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού μου. Δεν της είπα τίποτα για να μην έρθουμε σε ρήξη. Ομως μετά έμαθα ότι είχαν μπει μέσα και έπαιρναν ό,τι μπορούσαν, μέχρι και πέντε τηλεοράσεις πήραν. Τριάντα εφτά εικόνες. Το γραφείο του μόνο στοίχιζε 40.000 ευρώ, τα κομπολόγια του, τα ρολόγια του, τα χρυσά του μανικετόκουμπα, όλα εκεί τα είχε, και τα πήρε εκείνη. Τα θέλω πίσω τα πράγματα του παιδιού μου, μου ανήκουν. Και αν δεν θέλει να μου τα δώσει, να είναι σωστή και να τα μοιράσει στα δυο του παιδιά, να έχουν να θυμούνται τον πατέρα τους. Είναι ντροπή της! Η κυρία από τη στιγμή που αποφάσισε, όπως λέει, να γυρίσει σελίδα στη ζωή της, τι τα θέλει τα πράγματα αυτά; Δεν θα τη γυρίζουν στο παρελθόν; Δεν θα της θυμίζουν τον γιο μου; Ετσι θα φτιάξει τη ζωή της;»

«Το παιδί μου έρχεται συνέχεια στον ύπνο μου…»

Λένε ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός για τις πληγές των ανθρώπων, αλλά για την κυρία Μαρία αυτό δεν φαίνεται να ισχύει, αφού όσο περνάει ο καιρός τόσο γιγαντώνεται η πίκρα της αλλά και η θέλησή της να βρεθεί το γρηγορότερο ο πληρωμένος -όπως τον χαρακτηρίζει- δολοφόνος του γιου της. «Ποιοι είναι αυτοί που έκοψαν το νήμα της ζωής του παιδιού μου; Το παιδί μου έρχεται συνέχεια στον ύπνο μου και με παρακαλά να το δικαιώσω. Να βρεθούν τώρα οι υπεύθυνοι και να πληρώσουν για μια ζωή. Τα στόματα που θέλουν κάποιοι να κλείσουν ας ανοίξουν επιτέλους, να μάθουμε όλη την αλήθεια για το ποιοι αλλά και τι βρίσκεται πίσω από την πράξη αυτή που έστειλε το παιδί μου στον τάφο. Η υπόθεση αυτή ήρθε η ώρα να ανοίξει και πάλι. Ο Μπάμπης ζητά δικαίωση μέσα από τον τάφο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα