Η Megan Fox με ρόλο στην ταινία "The Dictator". Τυχαίο;

Η Megan Fox ξαναχτυπά! Ο ανατρεπτικός Sacha Baron Cohen πρότεινε στην Megan Fox να συνεργαστούν στην νέα του ταινία ''The Dictator'' κι εκείνη φυσικά δέχτηκε...

Υπενθυμίζουμε ότι η Megan Fox απολύθηκε από τη σειρά ταινιών των «Transformers», για τα σχόλιά της σε μια συνέντευξη, τα οποία συνέκριναν τον σκηνοθέτη της ταινίας, Michael Bay με τον Χίτλερ. Οι μετοχές της στο χρηματιστήριο του Hollywood έχουν πέσει επικίνδυνα μετά την αποπομπή της από τους Transformers που ζήτησε προσωπικά ο ίδιος ο Steven Spielberg.

Το “The Dictator” περιγράφεται ως η ιστορία ενός δικτάτορα που ρισκάρει τη ζωή του για να βεβαιωθεί ότι η δημοκρατία δεν θα επιστρέψει ποτέ στην χώρα που καταδυναστεύει.
Η Fox θα εμφανιστεί στη νέα αυτή κωμωδία μαζί με τους John C. Reilly, Anna Faris, Ben Kingsley και Jason Mantzoukas. Ωστόσο, οι ρόλοι που θα υποδυθούν η Fox και ο Reilly δεν έχουν γίνει γνωστοί.

Ο Sacha Baron Cohen υποδύεται σε αυτήν την ταινία τον δικτάτορα που χάνεται στις ΗΠΑ αλλά και έναν βοσκό κοπαδιού από κατσίκες.

Οι μετοχές της στο χρηματιστήριο του Hollywood έχουν πέσει επικίνδυνα μετά την αποπομπή της από τους Transformers που ζήτησε προσωπικά ο ίδιος ο Steven Spielberg.

Κάπως έτσι η συμμετοχή της στη νέα, πολυσυζητημένη (όπως κάθε project του άλλωστε) ταινία του Sacha Baron Cohen μοιάζει με... σανίδα σωτηρίας για την άλλοτε ανερχόμενη star του Hollywood.

Το “The Dictator” αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάιο του 2011.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα