Ο ψυχίατρος Σούρας μιλάει για την ανθρωποφαγία των social media. Η περίπτωση της Χριστίνας Μπόμπα

Ο ψυχίατρος Σούρας μιλάει για την ανθρωποφαγία των social media. Η περίπτωση της Χριστίνας Μπόμπα

Ελλάδα 2022. Η Χριστίνα Μπόμπα, μοντέλο, influencer και μητέρα δύο παιδιών δημοσιεύει φωτογραφίες στο Instagram και τα πικρόχολα σχόλια αρχίζουν να παίρνουν τη μορφή καταιγίδας. Ο μισογυνισμός χτυπάει «κόκκινο» και οι σχολιαστές με το υψωμένο δάχτυλο κατά της συζύγου του Σάκη Τανιμανίδη «σηκώνουν τα μανίκια» απαιτώντας της να επιστρέψει σπίτι, να κόψει τα ταξίδια και να κρύψει το μπούστο της επειδή είναι μάνα.

«Αν ήμουν άντρας θα συσχέτιζε κανείς την ηθική μου με την ποσότητα του υφάσματός που καλύπτει το σώμα μου;» αναρωτιέται η Χριστίνα Μπόμπα την ώρα που οι ακόλουθοι της την αποκαλούν «κακή μητέρα» επειδή βρέθηκε στο Μιλάνο για επαγγελματικούς λόγους.

«Έχουμε 2022 ή ζούμε στον μεσαίωνα;» ρωτά η ίδια φανερά οργισμένη και εμείς της απαντάμε πως δυστυχώς συμβαίνει κάτι πολύ χειρότερο… 

Ζούμε στην εποχή της ανθρωποφαγίας των social media. Ζούμε στην εποχή που οι «παντελονάτοι» κρύβονται πίσω από το πληκτρολόγιο. Ζούμε στην εποχή που μια γυναίκα επειδή είναι μάνα δεν μπορεί να φορέσει ντεκολτέ. Ζούμε στην εποχή που μία μάνα δεν έχε δικαίωμα να πάει επαγγελματικό ταξίδι και ακόμη χειρότερα στην εποχή που υπάρχουν γυναίκες που συμφωνούν με τα ρατσιστικά σχόλια υπερασπιζόμενες την πατριαρχία.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα που προκάλεσε σάλο αντιδράσεων ...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα