Κορoνοϊός: Οι 9 στους 10 που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι

Κορoνοϊός: Οι 9 στους 10 που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι

Τα στοιχεία, η πραγματικότητα, αποδεικνύει ότι οι εμβολιασμένοι με τους ανεμβολίαστους δεν διατρέχουν τον ίδιο κίνδυνο για την υγεία τους και δεν επιβαρύνουν το ίδιο το σύστημα υγείας.
Στην κυβέρνηση εξηγούν ότι δεν θα ήταν σωστό πλέον οι πλήρως εμβολιασμένοι να στερούνται κοινωνικές και οικονομικές δραστηριότητες.

Τα στατιστικά στοιχεία είναι αμείλικτα. 9 στους 10 διασωληνωμένους είναι ανεμβολίαστοι. Επίσης ο ανεμβολίαστος που θα νοσήσει έχει 13 φορές περισσότερες πιθανότητες να διασωληνωθεί και αν είναι πάνω από 60 ετών, διατρέχει αυτόν τον κίνδυνο 20 φορές περισσότερο!

Επίσης σε ότι αφορά το κόστος του υποχρεωτικού τεστ που πλέον θα επιβαρύνονται οι ανεμβολίαστοι, από την κυβέρνηση εξηγούν ότι αν ήταν δωρεάν για όλους στην πραγματικότητα μέσω της εφορίας θα πλήρωναν από την τσέπη τους οι πλήρως εμβολιασμένοι και το τεστ των ανεμβολίαστων κάτι που δεν θα ήταν ηθικό.

Τέλος, από την κυβέρνηση λένε πως η απόφαση του Αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων να αδειοδοτήσει κανονικά το εμβόλιο της Pfizer ανοίγει το δρόμο για την επέκταση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών αν χρειαστεί.