Ο ιός δεν μεταδίδεται από τα τρόφιμα προς τους καταναλωτές

Ο ιός δεν μεταδίδεται από τα τρόφιμα προς τους καταναλωτές

Απολυμάναμε όλους τους χώρους επισημαίνει η εταιρεία επεξεργασίας κρεάτων στην Καβάλα, στην οποία 24 εργαζόμενοι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοιό.

Στην ανακοίνωσή της, η εταιρεία διαβεβαιώνει πως «θα επαναλειτουργήσουμε με απόλυτη ασφάλεια μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν».

Ολοκλήρηση η ανακοίνωση:

«Με τη γνωστοποίηση των 2 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων η εταιρία διενήργησε με πρωτοβουλία της, ελέγχους σε όλο το προσωπικό σε ιδιωτικό εργαστήριο.

Συμμορφώμενη δε με της οδηγίες της Δ/νης Υγείας Καβάλας, εκτέλεσε απολύμανση όλων των χώρων και τμημάτων των εγκαταστάσεων, τόσο διοικητικών όσο και παραγωγικών καθώς και των μονάδων κλιματισμού στα αντίστοιχα τμήματα. Μετά την ανακοίνωση του συνόλου των αποτελεσμάτων των ελέγχων, η εταιρία προχώρησε σε αναστολή των εργασιών της.

Γνωρίζοντας ότι η αναστολή της λειτουργίας δημιούργησε μεγάλη αναταραχή στην εφοδιαστική αλυσίδα που λόγω των συνθηκών, έχει πληγεί και ο Νομός Καβάλας αλλά η βασική προτεραιότητα παραμένει η υγεία των ανθρώπων της. Επισημαίνουμε ότι ο ιός SARS-CoV-2 δεν μεταδίδεται από τα τρόφιμα προς τους καταναλωτές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα