Τι ώρα είναι μέσα στο σώμα σας;

Τι ώρα είναι μέσα στο σώμα σας;

Στην ερώτηση τι ώρα είναι, όλοι θα κοιτάξουμε το ρολόι μας ή το κινητό τηλέφωνό μας και θα απαντήσουμε. Τι ώρα δείχνει το βιολογικό μας ρολόι δεν μπορούμε να απαντήσουμε. Μέχρι τώρα.

Γιατί πλέον με τη νέα μέθοδο που ανέπτυξαν επιστήμονες στις ΗΠΑ, με μια εξέταση αίματος θα ξέρουμε τι ώρα είναι και μέσα στο σώμα μας.

Το τεστ με την ονομασία TimeSignature (Υπογραφή Χρόνου), με μια απλή λήψη αίματος, θα μπορεί να μας πει τι συμβαίνει στο σώμα μας και να δώσει απαντήσεις σε δεκάδες ιατρικά προβλήματα που σήμερα παραμένουν μυστήρια.

Τι σημαίνει με απλά λόγια, αυτό το τεστ;

Πολλές φορές το σώμα μας αντιδρά διαφορετικά από τα εξωτερικά ερεθίσματα που δέχεται. Δηλαδή, έξω είναι νύχτα, αλλά εμείς δεν νυστάζουμε. Έξω είναι μεσημέρι, αλλά εμείς νιώθουμε υπνηλία. Οι επιστήμονες το λένε "ξεκούρδιστο ρολόι" και μπορεί φαινομενικά να ακούγεται αστείο, αλλά δεν είναι. 

Το ξεκούρδιστο ρολόι που έχουμε μέσα μας, μπορεί να μας κάνει δυσλειτουργικούς

Επηρεάζει τις ζωές μας, αφού μας καθιστά δυσλειτουργικούς ή μας εμποδίζει να συμβαδίσουμε με την κανονικότητα της κοινωνίας που ζούμε. Όσο πιο μεγάλη είναι η απόκλιση ανάμεσα στα δύο ρολόγια, τόσο αυξάνεται η προδιάθεση του ανθρώπου για διάφορες ασθένειες, ενώ οι γιατροί μπορούν επίσης να προβλέψουν ποιος άνθρωπος σήμερα υγιής είναι πιθανότερο να αρρωστήσει στο μέλλον.

Το τεστ πρόκειται να λύσει τα χέρια των γιατρών, αφού θα μπορεί να μελετήσει τις συνθήκες που επικρατούν στο σώμα μας, ώστε να ξέρουμε πχ. πότε πρέπει να λαμβάνουμε μια φαρμακευτική αγωγή, ώστε να μεγιστοποιούνται τα αποτελέσματα.

 

 E-Daily.gr 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα