Κραουνάκης για Μενδώνη: Βγήκε η υπουργός καναπές και μοίρασε ψίχουλα

Κραουνάκης για Μενδώνη: Βγήκε η υπουργός καναπές και μοίρασε ψίχουλα

Κατά της υπουργού Πολιτισμού, Λίνας Μενδώνη στρέφεται μέσω ανάρτησής του στο facebook ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφερόμενος στις ανακοινώσεις της σχετικά με την ενίσχυση των ανθρώπων του πολιτισμού.

«Καλημέρα μας. Απασφάλισα εγώ, Απασφάλισε ο Ξαρχάκος, Απασφάλισε ο Δεληβοριάς. Βγήκε Η υπουργός καναπές και μοίρασε ψίχουλα. Και σήμερα επιτόκιο το Άδωνις. Είμαστε όλοι ΣΥΡΙΖΑ; Θα το ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ. Δε θα δολοφονήσουν τους Καλλιτέχνες. Δεν είμαστε Επαίτες. Φιλιά Κόσμε», έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook o Σταμάτης Κραουνάκης.

Δείτε την ανάρτησή του:
Τσακνής σε Μενδώνη: Η υποτίμηση της νοημοσύνης μας, δεν μας εντυπωσίασε

Το δικό του μήνυμα στην υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη έστειλε ο Διονύσης Τσακνής μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook μετά τις ανακοινώσεις των μέτρων της κυβέρνησης για την στήριξη του Πολιτισμού.

Ο μουσικοσυνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής έκανε λόγο μεταξύ άλλων για «υποτίμηση της νοημοσύνης» των καλλιτεχνών.

«Κυρία Μενδώνη, πιστεύετε ότι με τις σημερινές σας εξαγγελίες μας εντυπωσιάσατε. Μα δεν είναι πρώτη φορά στη ζωή μας που ακούμε υπουργό! Ούτε η υποτίμηση της νοημοσύνης μας, μας εντυπωσίασε. Το έχουν ξανακάνει οι συνάδελφοί σας. Δεν πρωτοτυπήσατε!!!» έγραψε ο Διονύσης Τσακνής στην ανάρτηση του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα