Η κατάρρευση του δυτικού πολιτισμού - Ενα βίντεο που πρέπει να δεις

Πόσες αλήθειες μπορούν να χωρέσουν σε ένα βίντεο; Ο youtuber που το έχει δημιουργήσει παρουσιάζει με γλαφυρό τρόπο τις συνθήκες που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια τον δυτικό πολιτισμό σε κατάρρευση.

Αξίζει να αφιερώσετε 17 λεπτά από τον χρόνο σας για να παρακολουθήσετε μια μεστή ερμηνεία για πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας και ενδεχομένως σας έχουν ενοχλήσει κι εσάς.

Ο δημιουργός του βίντεο εξηγεί τους λόγους που τα τελευταία χρόνια οδήγησαν στη χαλάρωση των ηθών και στην ανάδειξη στρεβλών προτύπων στον δυτικό κόσμο.

Ένα από τα χαρακτηριστικά παραδείγματα που χρησιμοποιεί είναι το ότι πριν από κάποια χρόνια θεωρούνταν τέχνη η Καπέλα Σιξτίνα ενώ σήμερα αναδεικνύεται ως τέχνη ένας πίνακας με αντρικά οπίσθια.

Εξηγεί ακόμη ποιους εξυπηρετεί η προβολή φτηνής κουλτούρας και πως η μάζα δεν κατάφερε να αντισταθεί σε αυτήν.

Σίγουρα ένα τέτοιο βίντεο θα έχει μεγάλη αποδοχή στο κοινό των συνομοσιολόγων που πιστεύουν ότι ο Έλβις ζει και ότι μας ψεκάζουν από αέρος. Αυτό όμως δεν μειώνει την αξία των όσων αποκαλύπτει.

Το βίντεο δημιούργησε ο Paul Joshef Watson. Πρόκειται για διάσημο Βρετανό youtuber, γνωστό για τα πολιτικά του βίντεο και για την αρθρογραφία του στο infowars.com.

Δείτε το βίντεο:

thestival

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα