Oliver Stone: Θέλω να κάνω ταινία για τον Πούτιν

Συνέντευξη από τον Ρώσο πρόεδρο θα ήθελε να πάρει ο Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν ώστε να παρουσιάσει "την άποψη που οι Αμερικανοί δεν θέλουν να ακούσουν" όπως είπε σε δηλώσεις του στο πρακτορείο Ria Novosti.

Ο Στόουν που βρίσκεται στη Μόσχα συνάντησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν σε ένα θέατρο της πόλης, όμως δεν διευκρίνισε εάν ο Ρώσος πρόεδρος συμφώνησε να δώσει συνέντευξη.

Είμαστε ενήμεροι για την επιθυμία που έχει εκφράσει ο Όλιβερ Στόουν να γυρίσει μία ταινία» για τον Ρώσο πρόεδρο, επισήμανε χωρίς να σχολιάσει περαιτέρω ο εκπρόσωπος τύπου του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ρία Νόβαστι.

O Αμερικανός σκηνοθέτης την εποχή αυτή προετοιμάζει ταινία με επίκεντρο τον Έντουαρντ Σνόουντεν που έχει καταφύγει στη Ρωσία, ενώ έχει αναλάβει τη συμπαραγωγή μαζί με τους Ουκρανούς του ντοκιμαντέρ "Η Ουκρανία στις φλόγες".

Δημοσίως ο Στόουν έχει υποστηρίξει τον ιδρυτή του WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ, τον πρώην πρόεδρο της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες ή τον ηγέτη της Κούβας Φιδέλ Κάστρο. Μάλιστα τέλη Σεπτέμβρη είχε υπερασπιστεί τον Βλαντίμιρ Πούτιν ο οποίος δεν "εγκατέλειψε την Κριμαία", όπως είπε.

Πηγή: imerisia.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα