Με αυτούς τους τρόπους θα δείχνεις και θα νιώθεις πιο γοητευτική

Με αυτούς τους τρόπους θα δείχνεις και θα νιώθεις πιο γοητευτική

Η γοητεία μίας γυναίκας δεν είναι θέμα εμφάνισης, αλλά προέρχεται κυρίως από την εσωτερική ομορφιά της.

Οι πραγματικά γοητευτικές γυναίκες δεν έχουν απαραίτητα εντυπωσιακά εξωτερικά χαρακτηριστικά, έχουν όμως μερικές καθημερινές συνήθειες που διαμορφώνουν αυτό το “κάτι” που τις ξεχωρίζει και τις οποίες μπορείς να δοκιμάσεις και εσύ:

Χαμογέλα όταν κοιτάζεσαι στον καθρέπτη
Έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες που το κάνουν αυτό είναι συνήθως και πιο χαρούμενες. Παράλληλα όμως, με τη συνήθεια αυτή το σώμα και ο εγκέφαλος σου συνηθίζουν το χαμόγελο ακόμη και στην αντανάκλαση του εαυτού σου!

Μιλά (δυνατά) στον εαυτό σου
Ακριβώς όπως θα μίλαγες και σε μία φίλη σου πριν από ένα σημαντικό γεγονός για εκείνη, κάνε μια συζήτηση με τον εαυτό σου τις ημέρες εκείνες που χρειάζεσαι λίγη περισσότερη υποστήριξη.

Φόρα περισσότερο κόκκινο
Είτε πρόκειται για κάποιο φόρεμα, είτε για το αγαπημένο σου κραγιόν, το κόκκινο ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα δυναμικότερα και πιο θελτικά χρώματα που κολακεύει κάθε γυναίκα.

Διόρθωσε τη στάση του σώματος σου
Περπάτα με ίσια την πλάτη και πίσω τους ώμους. Η σωστή στάση του σώματος όχι μόνο είναι απαραίτητη για την υγεία σου, αλλά θα δώσει ακόμη περισσότερη αυτοπεποίθηση και μία διαφορετική δυναμική.

Θυμήσου μία στιγμή που ένιωσες γεμάτη αυτοπεποίθηση
Και επανέφερε την στο μυαλό σου όσο πιο συχνά μπορείς. Η ανάμνηση και μόνο αυτής της στιγμής θα σε γεμίσει ξανά αυτοπεποίθηση και θα σε κάνει να νιώσεις αμέσως περισσότερο ελκυστική και γοητευτική.

πηγή: womenonly.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα