Συμβουλές για να αποκτήσεις ίσια μαλλιά κομμωτηρίου

Συμβουλές για να αποκτήσεις ίσια μαλλιά κομμωτηρίου

Οι γυναίκες θέλουν να περιποιούνται τον εαυτό τους και δεν έχουν άδικο. Ποιος δεν θέλει να βλέπει μια γυναίκα να είναι περιποιημένη, όσον αφορά την εξωτερική εμφάνισή της. Άλλωστε και οι ειδικοί αναφέρουν πως τα άτομα με ωραία εξωτερική εμφάνιση, πάντοτε κερδίζουν.

1. Predry: Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να απομακρύνετε την περίσσια ποσότητα νερού πάνω από τα μαλλιά σας, τυλίγοντάς τα με μια πετσέτα. Δηλαδή, σαν να φοράτε ένα τουρμπάνι, για περίπου δέκα λεπτά. Η υγρασία θα απορροφηθεί πλήρως.

2. Αξεσουάρ για πιστολάκι: Για να καταπολεμήσετε το φριζάρισμα στα μαλλιά προτείνουμε να προσθέσετε το αξεσουάρ στο πιστολάκι που κατευθύνει το θερμό αέρα στοχευμένα. Κρατήστε το σεσουάρ κάθετα.

3. Τέσσερα μέρη: Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τέσσερα ίσα μέρη, ξεχωρίζοντας τις τούφες και ξεκινήστε από την μπροστινή πλευρά, την οποία θα αρχίσετε να δουλεύετε με τη βούρτσα και το σεσουάρ. Στεγνώστε τα μαλλιά χτενίζοντας τα με τη βούρτσα με φορά προς τα πίσω κι έπειτα, αλλάξτε φορά, για να τους δώσετε όγκο.

Τα υπόλοιπα βήματα για να κάνετε τα μαλλιά σας να μοιάζουν με εκείνα του κομμωτηρίου

4. Η σωστή βούρτσα: Η διάμετρος της στρογγυλής βούρτσας πρέπει να είναι η κατάλληλη προκειμένου να πετύχετε το απόλυτο ίσιωμα. Οι φαρδιές και μεγάλες είναι αυτές που δημιουργούν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, αφού τα μαλλιά δεν μπερδεύονται ποτέ γύρω τους, ενώ παράλληλα μειώνουν το χρόνο της διαδικασίας.

5. Όγκος: Για να χαρίσετε όγκο στο χτένισμα σας σε ολόκληρο το κεφάλι, τότε πρέπει να δώσετε βάση στη ρίζα. Κρατήστε τη βούρτσα 90 μοίρες πάνω από τη ρίζα και χτενίστε τα μαλλιά σχηματίζοντας μια καμπύλη κοντά στη ρίζα.

6. Κρύος αέρας: Αν μέχρι αυτή τη στιγμή χρησιμοποιήσατε το θερμότερο αέρα του σεσουάρ σας για να πετύχετε το χτένισμα, ο κρύος αέρας είναι αυτός που θα τελειοποιήσει το look σας. Περάστε το σεσουάρ γύρω από το κεφάλι για δέκα δευτερόλεπτα και τα μαλλιά σας θα λάμψουν.

Πηγή: ifarsala.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα