Τέσσερα αντιοξειδωτικά ροφήματα για αποτοξίνωση και λαμπερό δέρμα

Τέσσερα αντιοξειδωτικά ροφήματα για αποτοξίνωση και λαμπερό δέρμα

Το νερό αποτοξίνωσης μπορεί να είναι μια τάση που επιταχύνθηκε και έγινε δημοφιλής από τη Miranda Kerr και την Kardashians, αλλά σήμερα, υποστηρίζεται από τους περισσότερους λάτρεις της ευεξίας.


Το νερό αποτοξίνωσης, γνωστό και ως έγχυμα νερού, είναι βασικά νερό εμποτισμένο με φέτες φρούτων και λαχανικών μαζί με βότανα, χόρτα ή μπαχαρικά για να εποφελούμαστε με τα θρεπτικά συστατικά αυτών των υπερτροφών κάθε φορά που πίνουμε.

Αυτά είναι τα τέσσερα αντιοξειδωτικά ροφήματα με βάση το νέρο που θα χαρίσουν λαμπερό δέρμα και προσφέρουν αντιοξειδωτική δράση στον οργανισμό μας.
Νερό με φέτες αγγούρι
Δεν είναι μυστικό ότι ενυδατωμένο δέρμα ισούται με χαρούμενο δέρμα. Μιλώντας για ενυδάτωση, τι καλύτερο από τα αγγούρια που περιέχουν έως και 96% νερό.

Προσθέστε μερικά θρυμματισμένα φύλλα μέντας και φέτες λεμονιού για μια γεύση. Απλώς προσθέστε ένα κομμένο αγγούρι σε ένα βάζο γεμάτο νερό με μια χούφτα θρυμματισμένο δυόσμο και ένα φέτες λεμόνι και αφήστε το στο ψυγείο για 3 έως 4 ώρες. Αυτό που πίνεις είναι απόλυτη απόλαυση.

 
Νερό με σμέουρα
Ξεκινήστε την καθημερινότητα σας με την απαραίτητη δόση αντιοξειδωτικών, γεμίζοντας ένα βαζάκι νερό εναποθέτοντας μούρα.

Κόψτε μερικές φράουλες, πάρτε ένα φλιτζάνι σμέουρα και ρόδι και προσθέστε τα όλα σε ένα βάζο με νερό.

Ανακατέψτε το μαζί και βάλτε το στο ψυγείο. Κάθε φρούτο περιέχει τις ιδιότητές του – τα σμέουρα είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, το ρόδι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C και οι φράουλες είναι γεμάτες με αντιφλεγμονώδη οφέλη. Συνολικά, είναι μια δύναμη θρεπτικών συστατικών για το δέρμα σας.

 
Νερό…λάμψης
Ενισχύστε τη λάμψη στο δέρμα σας και εξαλείψτε κάθε θαμπάδα αναδημιουργώντας το παρακάτω ρόφημα αποτοξίνωσης στην καθημερινή διατροφή σας.

Χρησιμοποιήστε λεμόνια και σπόρους chia ως κύρια συστατικά, καθώς προσφέρουν υψηλές ποσότητες αντιοξειδωτικών και βιταμίνης C. Οι σπόροι Chia έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και βοηθούν στο «ξεθώριασμα» της εμφάνισης κηλίδων για λείο και υγιές δέρμα.

Προσθέστε δύο φέτες λεμονιών και ένα φλιτζάνι σπόρους chia σε ένα βάζο με νερό και αφήστε το στο ψυγείο για 4 έως 5 ώρες.
Extra tip: Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φέτες ανανά μέσα σε αυτό.

Το μήλο το θαυματουργό
Αναρωτιέσαι κι εσύ ποιο μπορεί είναι το αποτοξινωτικό ρόφημα για να καταπραϋνει το ερεθισμένο έντερο καθώς και το δέρμα.

Ο συνδυασμός μήλου και κανέλλας στοχεύει τις τοξίνες στο έντερό σας και τις αποβάλλει για ένα καθαρό έντερο. Ένα έντερο χωρίς τοξίνες μεταφράζεται σε αποτοξινωμένο δέρμα. Αυτό το ρόφημα είναι, επίσης κατάλληλο για άτομα που υποφέρουν από ακμή, σκασίματα και ατίθασο δέρμα λόγω των διατροφικών τους συνηθειών.

Προσοχή, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να τρώτε ό, τι θέλετε και να εμπιστεύεστε αυτό το αφέψημα για να τα λύσει όλα, αλλά σίγουρα βοηθά.

Συνδυάστε για την δημηιοργία του ροφήματος ίση αναλογία μήλων και ξυλάκια κανέλας.
Δηλαδή 2 μήλα κομμένα σε φέτες με 2 μπαστούνια κανέλας μέσα σε ένα βάζο νερό και τα βράζετε μαζί.
Στη συνέχεια το αφήνετε να κρυώσει και απολαμβάνετε.

https://www.in.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα