Η σπιτική μάσκα ομορφιάς που αξίζει να κλέψετε από την Κέιτι Πέρι

Η σπιτική μάσκα ομορφιάς που αξίζει να κλέψετε από την Κέιτι Πέρι

Δεν είναι λίγες οι αγαπημένες celebrities που το τελευταίο διάστημα, και κυρίως από την έναρξη της πανδημίας και έπειτα, που μοιράζονται με τις followers τους το μυστικό ομορφιάς τους μέσω των social media. Περνώντας και οι ίδιες περισσότερο χρόνο στο σπίτι, αφήνουν στη άκρη τα πανάκριβα προϊόντα περιποίησης που έτσι κι αλλιώς μπορούν να αποκτήσουν και στρέφονται προς πιο φυσικές τεχνικές και σπιτικές μεθόδους, που στην κυριολεξία κάνουν θαύματα. Πολλές φορές, μάλιστα, σαν κι αυτές που χρησιμοποιούσαν και οι γιαγιάδες μας αρκετά χρόνια πριν.

Η σπιτική μάσκα ομορφιάς που αξίζει να «κλέψετε» από την Κέιτι Πέρι
Μία από αυτές και η Κέιτι Πέρι, η οποία για να κάνει το δέρμα της πιο σφριγηλό και να λειάνει τις ρυτίδες του προσώπου της κάνει μια diy μάσκα προσώπου με υλικά που όλες έχετε στην κουζίνα σας.

Παρασκευάζει, λοιπόν, μια μάσκα από ασπράδια αβγών και λάδι αμυγδάλου, καθώς το ασπράδι του αβγού ελέγχει τη λιπαρότητα στο δέρμα της και απαλλάσσει το πρόσωπό της από σπυράκια, ενώ το αμυγδαλέλαιο δίνει στο δέρμα της ένα βαθύ καθαρισμό. Η αγαπημένη μάσκα της ποπ σταρ κάνει το πρόσωπό της να φαίνεται λαμπερό και πεντακάθαρο.

Η πιο απλή εκδοχή της συγκεκριμένης μάσκας είναι να την παρασκευάσετε μόνο με ασπράδι αβγού. Ξεχωρίζοντάς το από τον κρόκο, χτυπήστε το μέχρι να αφρίσει και απλώστε στο πρόσωπό, αφού προηγουμένως έχετε πλύνει με ζεστό νερό για να ανοίξουν οι πόροι. Αφήστε το για 15 λεπτά -θα νιώσετε ένα σφίξιμο στο πρόσωπό σας- και ξεπλύνετε τη μάσκα με ζεστό νερό.

Η Κέιτι Πέρι προσθέτει το αμυγδαλέλαιο ως επιπλέον συστατικό για την αντιμετώπιση των ρυτίδων στο πρόσωπο.

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα