Το μυστικό για επιπλέον όγκο στα χείλη με φυσικό τρόπο

Το μυστικό για επιπλέον όγκο στα χείλη με φυσικό τρόπο

Δεν είναι λίγες εκείνες οι γυναίκες που θέλουν να αποκτήσουν γεμάτα και με όγκο χείλη, ωστόσο, χωρίς να περάσουν τη διαδικασία του χειρουργείου ή να χρησιμοποιούν ενέσιμα προϊόντα. Υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές λύσεις για να πετύχετε το στόχο σας και μάλιστα με άκρως φυσικό τρόπο. Δείτε παρακάτω τέσσερις από αυτές και πάρτε έμπνευση για το τί μπορείτε να κάνετε.

Απολέπιση με ζάχαρη και μέλι, το μυστικό για επιπλέον όγκο στα χείλη με φυσικό τρόπο
Ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη με ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι ή λάδι καρύδας. Τρίψτε απαλά το μείγμα στα χείλη σας για 2-3 λεπτά και ξεπλύνετε με νερό. Η κοκκοποιημένη λευκή ζάχαρη θα είναι πιο απολεπιστική, ενώ η μαύρη ζάχαρη θα είναι πιο απαλή και κατάλληλη για ευαίσθητο δέρμα. Η συγκεκριμένη διαδικασία θα βοηθήσει στην απομάκρυνση του νεκρού δέρματος που συσσωρεύεται με την πάροδο του χρόνου, διεγείροντας την κυκλοφορία στα χείλη.

Βούρτσισμα με οδοντόβουρτσα
Αφού τελειώσετε το βούρτσισμα των δοντιών σας, τρίψτε τη βούρτσα στα χείλη σας ελαφρά με μικρές κυκλικές κινήσεις για να βελτιώσετε τη ροή του αίματος. Έτσι, θα κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο πυκνά και γεμάτα. Μην συνδυάσετε αυτό το βήμα, ωστόσο, με την παραπάνω τεχνική, καθώς μπορεί να τραυματίσετε τα χείλη σας.

Ενυδατώστε με ένα lip balm
Το να διατηρείτε τα χείλη σας ενυδατωμένα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε το φυσικό σχήμα τους, κάνοντάς τα να φαίνονται πιο παχιά από τα ξηρά. Έχετε πάνω σας πάντα ένα ενυδατικό χειλιών και εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα κάθε φορά που τα αισθάνεστε στεγνά. Μην ξεχνάτε, επίσης, κάθε φορά που τελειώνετε την απολέπιση των χειλιών σας να τα ενυδατώνετε με ένα lip balm. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε ένα βάλσαμο χειλιών χωρίς άρωμα. Εάν είναι αρωματισμένο, μπορεί να αισθάνεστε την ανάγκη να γλείφετε τα χείλη σας πιο συχνά, κάτι που θα οδηγήσει πιο γρήγορα σε σκασμένα χείλη.

Πίνετε αρκετό νερό
Ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε περισσότερο όγκο στα χείλη σας είναι να πίνετε τουλάχιστον 8-12 ποτήρια νερό την ημέρα, με κάθε ποτήρι να χωράει περίπου 240 ml νερού. Η καλύτερη υγεία θα σας βοηθήσει να έχετε περισσότερη φυσική λάμψη, ακόμη και στα χείλη σας. Συνδυαστικά, μπορείτε να πάρετε και κάποιο σύμπλεγμα βιταμινών, αφού συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας.

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα