Πώς να αποφύγετε τη διχρωμία στο πρόσωπο από τον ήλιο

Πώς να αποφύγετε τη διχρωμία στο πρόσωπο από τον ήλιο

Είναι γεγονός ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι αρκετά διαφορετικό από όλα όσα έχουμε συνηθίσει μέχρι πρότινος. Η μάσκα προστασίας στο πρόσωπό μας αποτελεί, πια, βασικό αξεσουάρ για τις εξόδους μας, με την χρήση της να θεωρείται απαραίτητη οπουδήποτε κι αν δραστηριοποιούμαστε.

Ένα από τα θέματα που προκύπτει, λοιπόν, για όλες τις γυναίκες, αλλά και τους άνδρες φυσικά, είναι η διχρωμία στο πρόσωπο που μπορεί να δημιουργηθεί συνδυαστικά από τη χρήση της μάσκας και την έκθεσή μας στον ήλιο.

Για να αποφύγετε αυτά τα όχι και τόσο επιθυμητά αποτελέσματα, θα έλεγε κανείς, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο αντιηλιακό που χρησιμοποιείτε, καθώς και τα αξεσουάρ σας.

Αρχικά, αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι ότι το αντιηλιακό σας αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχό σας απέναντι στον ήλιο. Μην παραλείπετε ποτέ να το φοράτε στο πρόσωπό σας και μάλιστα, φέτος, λόγω και της μάσκας, προτιμήστε κάποιο με μεγαλύτερο δείκτη απ’ ό,τι συνηθίζατε μέχρι πέρυσι. Ακόμη και όσες έχετε πιο σκούρο δέρμα.

Επιπλέον, η τακτική ανανέωσή του μέσα στην ημέρα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τη διχρωμία, ενώ αυτό που μπορείτε να κάνετε, ως επιπλέον πρόληψη, είναι να περπατάτε κυρίως στα σκιερά μέρη. Τέλος, μια καλή λύση αποτελεί και το καπέλο σας, και μάλιστα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο γίνεται, για να προστατέψετε καλύτερα όλη την επιφάνεια του προσώπου σας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα