Πώς να αποκτήσετε χολιγουντιανή λάμψη στο πρόσωπό σας

Πώς να αποκτήσετε χολιγουντιανή λάμψη στο πρόσωπό σας

Αυτό που μας δίδαξε η πανδημία και ο άπλετος χρόνος που έχουμε περάσει στο σπίτι είναι ότι υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μόνες μας, τα οποία τόσο καιρό αγνοούσαμε. Όπως για παράδειγμα να φτιάξουμε σπιτικές μάσκες ομορφιάς με πρώτες ύλες που έχουμε ήδη στο σπίτι, με σκοπό να περιποιηθούμε τον εαυτό μας φυσικά, όπως του αξίζει και να του προσφέρουμε μια άκρως υγιή και λαμπερή εικόνα.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρείτε αποτελεσματικές και πολύ εύκολες και γρήγορες στην παρασκευή τους σπιτικές μάσκες, για να προσθέσετε την αίσθηση της φρεσκάδας και της λάμψης στο πρόσωπό σας.

Για θαμπό και άψυχο δέρμα, ανακατέψτε χυμό μήλου με μέλι. Απλώστε ένα λεπτό στρώμα στο πρόσωπό σας και αφήστε το για 5 λεπτά.

Για μαύρους κύκλους και πρησμένα μάτια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια απλή πατάτα. Καθαρίστε καλά μια πατάτα, κόψτε σε ροδέλες και απλώστε στην περιοχή κάτω από τα μάτια σας, αφήνοντάς την να δράσει για 15 λεπτά.

Για να τονίσετε το ξηρό δέρμα, φτιάξτε μια μάσκα με γιαούρτι και ξινή κρέμα. Για λιπαρό δέρμα, μπορείτε να αναμίξετε ένα ασπράδι αβγού, ελαιόλαδο και αρκετές σταγόνες χυμό λεμονιού. Για κανονικό δέρμα, η προσθήκη μπανάνας και γκρέιπφρουτ αποτελεί μια καλή επιλογή.

Το ερεθισμένο δέρμα μπορεί να ηρεμήσει με μια μάσκα με βουτυρόγαλα. Απλώς απλώστε το στο πρόσωπό σας και αφήστε το να κάνει τη δουλειά του για 15 λεπτά.

https://www.newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα