Το στυλιστικό μυστικό που κάθε κοντός άντρας πρέπει να γνωρίζει

Το στυλιστικό μυστικό που κάθε κοντός άντρας πρέπει να γνωρίζει

Οι κωμικοί γενικά δεν φημίζονται για το απαράμμιλο στυλ τους, υπάρχει ωστόσο ένας που αποτελεί εξαίρεση. Ο λόγος για τον Κέβιν Χαρτ, ο οποίος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους κωμικούς στον πλανήτη, αλλά και ένας άντρας που φημίζεται για το στυλ του.

Ο 41χρονος Αμερικανός κωμικός, ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός, ο οποίος έχει βρεθεί στην κορυφή της λίστας Forbes με τους πλουσιότερους κωμικούς της χρονιάς, είναι ένα από τα πιο υποτιμημένα style icons του Χόλιγουντ. Έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης στυλ για αρκετούς άντρες, ειδικά για αυτούς που δεν είναι τόσο ψηλοί, καθώς, αν και ο ίδιος είναι αρκετά κοντός, παραμένει ιδιαίτερα κομψός και δεν έχει αφήσει να επηρεάσει το ύψος του τον τρόπο που ντύνεται.

Πριν λίγες μέρες για παράδειγμα έκανε δύο αναρτήσεις στο Instagram, στις οποίες οι εμφανίσεις του είναι άψογες και σίγουρα αποσπούν την προσοχή από το ύψος του.

Στην πρώτη ανάρτηση φοράει ένα καφέ κοστούμι με σταυρωτό σακάκι, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό ζιβάγκο που του προσθέτει επιπλέον ύψος. Το σταυρωτό σακάκι είναι μια έξυπνη επιλογή, καθώς ο Χαρτ είναι αρκετά μυώδης – δεν θα φαινόταν το ίδιο ωραίο σε ένα πολύ αδύνατο άντρα -, ενώ η ποσέτ είναι ακόμα μια έξυπνη πινελιά στο look του.

Η δεύτερη εμφάνιση του είναι ακόμα πιο casual, αλλά δεν παύει να είναι έξυπνη. Το υπόλευκο σακάκι του είναι λιγότερο δομημένο, αλλά εξακολουθεί να έχει πολύ καλή εφαρμογή – μια έξυπνη κίνηση αν είσαι κοντός και θέλεις να δείχνεις ψηλότερος – ενώ με δύο ακόμα κινήσεις κατάφέρνει να κλέψει τα βλέμματα: το γύρισμα των μανσετών του πουκαμίσου και το άνοιγμα μερικών κουμπιών.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον είναι ότι χρησιμοποίησε δύο διαφορετικά ρολόγια Patek Philippe Grand Complication για να αντισταθμίσει την χρωματική παλέτα σε κάθε outfit. To πρώτο ρολόι – διαθέτει χρυσή κάσα και λευκό καντράν – ταιριάζει τέλεια με το ζιβάγκο, ενώ έρχεται σε ωραία αντίθεση με το σκούρο κοστούμι, ενώ το δεύτερο ρολόι – διαθέτει κάσα απο πλατίνα και καφέ/χρυσό καντράν – είναι η ιδανική προσθήκη στο καλοκαιρινό θα λέγαμε look του.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Hart (@kevinhart4real)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα