Τρεις τρόποι για να κάνετε γρήγορα το μακιγιάζ σας

Τρεις τρόποι για να κάνετε γρήγορα το μακιγιάζ σας

Όλοι θέλουμε να έχουμε περισσότερο χρόνο για να αφιερώσουμε στη φροντίδα του εαυτού μας, αλλά οι πολλές ώρες εργασίας την ημέρα, οι καθημερινές δουλειές ή ο χρόνος που ξοδεύουμε για τα παιδιά μας μπορεί μερικές φορές να το κάνει δύσκολο.

Δείτε τις παρακάτω συμβουλές αν δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο, αλλά θέλετε να βαφτείτε χωρίς να χρειάζεται να περάσετε ώρες μπροστά στον καθρέφτη.

1. Μια φυσική εμφάνιση

Όπως γνωρίζετε, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε όταν ξεκινάτε οποιαδήποτε μακιγιάζ είναι να καθαρίσετε και να ενυδατώσετε το δέρμα σας.

Κανονικά, συνιστάται καθημερινός καθαρισμός του προσώπου, αλλά όταν δεν έχετε χρόνο και θέλετε να βάλετε γρήγορα το μακιγιάζ το πρωί, προτείνουμε να αναβάλλετε αυτό το βήμα μέχρι τη νύχτα, πριν πάτε για ύπνο.

Το επιτυχημένο μακιγιάζ ξεκινάει με μεταξένια επιδερμίδα. Η επίτευξη είναι πολύ απλή: ανακατέψτε μια σταγόνα μεικ απ με την ενυδατική σας. Εφαρμόστε το από το κέντρο του προσώπου σας προς τα έξω.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε λίγο περισσότερο από το μείγμα κάτω από τα μάτια σας ως ένα concealer και στις άκρες της μύτης σας. Θυμηθείτε να επιλέξετε πάντα ένα κατάλληλο μεικ απ για το

Αφού προετοιμάσετε το πρόσωπό σας, μπορείτε να εφαρμόσετε τη μορφή μακιγιάζ που σας ταιριάζει καλύτερα. Τα βασικά εργαλεία για τους οπαδούς του φυσικού μακιγιάζ είναι η κρέμα BB ή CC. Αυτά τα προϊόντα ενυδατώνουν και διορθώνουν τις ατέλειες στο δέρμα. Είναι ελαφρύτερη η βάση, αλλά εγγυώνται ότι το δέρμα σας θα γίνει λείο.

Τέλος, θα πρέπει να εφαρμόζετε ένα ρουζ που να ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σας και ένα ματ μολύβι για τα χείλη.

2. Μια λαμπερή εμφάνιση

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή αυτού του άρθρου, η εκρηκτική εμφάνιση δεν είναι αναγκαστικά συνώνυμη με το να περνάτε πολλές ώρες μπροστά στον καθρέφτη. Σε αυτό το δεύτερο μακιγιάζ τα μάτια είναι το κλειδί.

Ως συνήθως, θα πρέπει να προετοιμάσετε το πρόσωπό σας με ένα μέικ απ και ενυδατική κρέμα προσαρμοσμένη στον τύπο του δέρματός σας.

Όταν ψάχνετε να τονίσετε τα μάγουλά σας, συνιστούμε να εφαρμόσετε ένα κοκκινωπό χρώμα προσαρμοσμένο στον τόνο του δέρματός σας.

Για τα φρύδια, η τρέχουσα τάση δεν είναι να τα έχουν υπερβολικά λεπτά. Η σημερινή μόδα απαιτεί πιο φυσικά. Σας προτείνουμε να τα βουρτσίζετε. Με αυτή τη κίνηση, θα εξοικονομήσετε τουλάχιστον 5 λεπτά του χρόνου σας.

Από την άλλη πλευρά, εάν έχετε αραιά φρύδια, οι σκιές είναι ιδανικές για την επίτευξη ομαλού αποτελέσματος και είναι καλύτερο από τη χρήση μολυβιού. Εφαρμόστε τη σκιά με μια επίπεδη βούρτσα φρυδιών. Για σκιά ματιών, χρησιμοποιήστε δροσερούς τόνους. Μην ξεχάσετε να τα συνδυάσετε.

Για τέλειο βραδινό μακιγιάζ, χρησιμοποιήστε σκούρες σκιές ματιών που αναμιγνύονται με φωτεινές χάλκινες ή χρυσαφένιες αποχρώσεις. Χρησιμοποιώντας μια βούρτσα, εφαρμόστε την πιο απαλή σκιά ματιών σε ολόκληρο το βλέφαρο και στη συνέχεια εφαρμόστε την πιο σκούρα σκιά στο εξωτερικό άκρο. Προσθέστε μια φωτεινή υφή με σκόνη χρυσού ή χαλκού.

Τελειώστε με ένα άγγιγμα μαύρης μάσκαρα για να τελειοποιήσετε την εμφάνιση. Για μια λαμπερή εμφάνιση, χρησιμοποιήστε μάσκαρα για όγκο και ανοιχτά χρώματα στα χείλη σας.

3. Μια ρετρό εμφάνιση

Για τον τελευταίο μας τρόπο να βάλετε γρήγορα μακιγιάζ, πρέπει να ξεκινήσετε με το eyeliner και να σχεδιάσετε μια γραμμή προς την εξωτερική γωνία του ματιού.

Για τα χείλη, να είναι τολμηρά με έντονα χρώματα. Σχεδιάστε το περίγραμμα των χειλιών σας με το ίδιο χρώμα με το κραγιόν. Αν έχετε λεπτά χείλη, μεγαλώστε τη γραμμή ελαφρά, μόνο κατά ένα χιλιοστό, για να τα ενισχύσετε. Ξεκινήστε με ένα ενυδατικό λιπ γκλος και τελειώστε με ένα άγγιγμα ματ ή λαμπερό κραγιόν.

Το καλοκαίρι, οι φωτεινές ή ροζ αποχρώσεις βελτιώνουν την εμφάνισή σας. Το χειμώνα, ποντάρετε σε καφέ τόνους.

Ελπίζουμε ότι αυτές οι προτάσεις για τρόπους γρήγορης εφαρμογής του μακιγιάζ θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μην ξεχνάτε ότι η ομορφιά σας δεν είναι μόνο στο μακιγιάζ. Μπορείτε επίσης να φανείτε όμορφες χωρίς την εφαρμογή καλλυντικών.

Πηγή: shape.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα