Τέλειο φυσικό μακιγιάζ με τρία μυστικά τρικ

Τέλειο φυσικό μακιγιάζ με τρία μυστικά τρικ

Το αόρατο μακιγιάζ  συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον μιας και πρόκειται για κάτι διακριτικό και κομψό. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ βασίζεται στο ‘less is more’ και το αποτέλεσμα μοιάζει πολύ φυσικό. Αυτός είναι και ο λόγος που το επίπεδο δυσκολίας του είναι αρκετά υψηλό.

Ωστόσο, ο Dick Page (ο make up artist στο fashion show του Michael Kors, στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης) δίνει μία νέα τροπή στο φυσικό μακιγιάζ με 3 μυστικά τρικ που, ναι, θα ακούσεις για πρώτη φορά, ΑΛΛΑ σίγουρα θα εντάξεις στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου.

Άπλωσε το ρουζ σε σχήμα V

Για ρουζ που δεν μοιάζει με… ρουζ, ο Page χρησιμοποιεί ένα πινέλο και κρεμώδες ρουζ το οποίο απλώνει σε σχήμα V. Αρχικά, εφαρμόζει το ρουζ προς το κέντρο του μάγουλου και μετά ξανά πίσω με κατεύθυνση τους κροτάφους.

Το συγκεκριμένο σχήμα V βοηθά ώστε το ρουζ να απλωθεί ακριβώς στα μήλα και να χαρίσει μία φυσική λάμψη. Extra Tip: Μη ξεχνάς να χαμογελάς όταν βάζεις ρουζ, αφού όπως λέει ο Page «το χαμόγελο βοηθά στο να ξεχωρίσουν τα μήλα από τα μάγουλα».

Χτένισε τα φρύδια σου… προς τα κάτω

Για ένα φυσικό αποτέλεσμα στα φρύδια, ο Page χτενίζει τα φρύδια προς τα κάτω (δηλαδή, προς την κατεύθυνση των ματιών), τα γεμίζει, και έπειτα τα χτενίζει πάλι κανονικά. Αυτό το τρικ βοηθά ώστε το σχήμα των φρυδιών σου να παραμείνει φυσικό και το αποτέλεσμα να μη μοιάζει υπερβολικό και δυσανάλογο του σχήματος προσώπου σου.

Eyeliner με εφέ «δεν έβαλα ποτέ eyeliner»

O Page ήθελε να τονίσει τα μάτια των μοντέλων χωρίς το μακιγιάζ να μοιάζει βαρύ. Η λύση; Ενυδατική κρέμα. Αρχικά, άπλωσε κρεμώδες eyeliner σε καφέ απόχρωση με μικρές πινελιές που ξεκινούσαν από την εξωτερική γωνία του ματιού.

Η κίνηση που κάνεις είναι πολύ σημαντική: προσπαθείς να απλώνεις το προϊόν όσο πιο κοντά γίνεται στη γραμμή των βλεφαρίδων. Έπειτα, χρησιμοποίησε ένα μικρό, μαλακό πινέλο με μία μικροποσότητα ενυδατικής κρέμας, ώστε να απαλύνει το χρώμα ακόμα περισσότερο. «Αυτό που μένει είναι ένα ίχνος eyeliner πάνω στη γραμμή των βλεφαρίδων», εξηγεί.

 

Πηγή: shape.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα