Έτσι θα αποκτήσεις ακόμα και πιο ζουμερά και εντυπωσιακά χείλη

Έτσι θα αποκτήσεις ακόμα και πιο ζουμερά και εντυπωσιακά χείλη

Υπάρχουν πέντε σημεία στα χείλη που αντανακλούν το φως και αντιστοιχούν στις ζώνες που είναι πιο σαρκώδεις και προεξέχουν περισσότερο.

Πώς θα το πετύχεις;

Για να το κάνεις, θα χρειαστείς ένα γκλος, διαφανές ή έναν τόνο πιο ανοιχτό από το κραγιόν, κατά προτίμηση με πινελάκι. Μετά το κραγιόν πέρασε ένα ελαφρύ στρώμα γκλος σε όλη την επιφάνεια των χειλιών, επιμένοντας στις άκρες του άνω χείλους, τις αντίστοιχες άκρες του κάτω χείλους και, τέλος, στο κέντρο ακριβώς των χειλιών.

Η φυσική συνταγή

Να θυμάσαι όμως ότι πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο πάνω σε υγιή χείλη, χωρίς έρπη ή σκασίματα. Βάλε δύο πρέζες κόκκινο πιπέρι σε σκόνη σε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό, άφησέ το για 5 λεπτά και ταμπόναρε ελαφρά τα χείλη. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και διαρκεί αρκετές ώρες.

Μακιγιάζ για μεγαλύτερα χείλη σε 5 βήματα

Άπλωσε το φον ντε τεν στα χείλη για να τα «σβήσεις».

Σχεδίασε στη συνέχεια το περίγραμμα με μολύβι, έναν τόνο πιο σκούρο από το φυσικό χρώμα των χειλιών σου – φρόντισε η γραμμή να «βγαίνει» έξω από φυσικό περίγραμμα, το πολύ 1 χιλιοστό.

Για φυσικό αποτέλεσμα, μην ακουμπάς τη μύτη κάθετα στα χείλη αλλά πλάγια.

Σβήσε το μολύβι προς το εσωτερικό των χειλιών και πέρασε το κραγιόν με πινέλο.

Οι πιο κατάλληλες αποχρώσεις είναι το μπορντό, το σοκολατί και το χρυσό, ενώ αν προτιμάς πιο απαλές αποχρώσεις, διάλεξε ανάμεσα στο κλασικό ροζ και το χρυσό-μπεζ.

Έπειτα, σχεδίασε ξανά το περίγραμμα με μια ματ σκιά στο ίδιο χρώμα με το κραγιόν ώστε να είναι αδύνατο να διακρίνεις το φυσικό όριο των χειλιών.

Πηγή: shape.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα