Πώς θα πετύχουμε το τέλειο σχήμα φρυδιών

Πώς θα πετύχουμε το τέλειο σχήμα φρυδιών

Τα λεπτά φρύδια ανήκουν στη δεκαετία του 90, ενώ τα έντονα, πυκνά είναι μία τάση που τα τελευταία χρόνια έχει έρθει για να μείνει.

Η brow guru και makeup artist Anastasia, που ειδικεύεται στο τέλειο, ιδανικό σχήμα φρυδιών και έχει δημιουργήσει μία τεράστια γκάμα προϊόντων για να βοηθήσει τις γυναίκες να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, κατά καιρούς μοιράζεται μαζί μας διάφορα tips.

Ο πιο βασικός κανόνας που συμβουλεύουν όλοι οι αισθητικοί είναι κάθε φορά να αφαιρούμε μία τρίχα από τα φρύδια μας και να ελέγχουμε το αποτέλεσμα στον καθρέφτη, πριν προχωρήσουμε στην επόμενη.

Σηκώνουμε τα μαλλιά μας ψηλά να μην είναι μέσα στο πρόσωπο και καθόμαστε μπροστά από τον καθρέφτη για να αποκτήσουμε το τέλειο σχήμα φρυδιών, σύμφωνα με τις οδηγίες της Anastasia!

H Anastasia τονίζει το πιο βασικό λάθος που κάνουμε σχεδόν όλες οι γυναίκες. Όπως λέει η ίδια το ζητούμενο δεν είναι να πάρουμε το τσιμπιδάκι στα χέρια και να αρχίσουμε να αφαιρούμε τρίχες, αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε ένα πυκνό αλλά και μακρύ φρύδι. Πρέπει να παρατηρήσουμε το πρόσωπό μας και συγκεκριμένα τα φρύδια μας για αρκετά λεπτά στον καθρέφτη για να καταλήξουμε από ποιο σημείο πρέπει να ξεκινήσουμε. Ίσως να μη χρειάζεται καν να αφαιρέσουμε και να πρέπει απλά να γεμίσουμε, με τη βοήθεια ενός μολυβιού φρυδιών ή ακόμα και μίας σκιάς που πλησιάζει το χρώμα τους.

Αν θέλουμε ένα πυκνό, ελαφρώς τοξοειδές σχήμα κρατάμε την αρχή του φρυδιού πιο φυσική, αραιή και όσο προχωράμε προς τη μέση και προς την άκρη, προσθέτουμε όλο και περισσότερο χρώμα. Πάντα να κάνουμε απαλές κινήσεις με το προϊόν που βάφουμε τα φρύδια, το χρώμα να γεμίζει σταδιακά και να κοιτάμε στον καθρέφτη κάθε κίνηση για να βλέπουμε αν μας αρέσει το αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με την Anastasia για τη σύγχρονη γυναίκα είναι πιο απαραίτητο ένα προϊόν για μακιγιάζ φρυδιών, παρά ένα τσιμπιδάκι. Ωστόσο δεν πρέπει να είμαστε υπερβολικές και με αυτό, το αποτέλεσμα πρέπει να είναι όσο πιο φυσικό γίνεται.

 

Πηγή: bovary.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα