Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το πιο hot νυφικό hair trend για φέτος

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε το πιο hot νυφικό hair trend για φέτος

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν θα μπορούσε να είναι μια συνηθισμένη νύφη. Η ίδια εκτός από την ενασχόλησή της με τα social media ως influencer κάτι που σημαίνει ότι μελετά στενά όλες τις τάσεις της κάθε σεζόν, είναι και επιχειρηματίας και μας έχει δείξει μέσα από τις δημιουργίες της ότι της αρέσει να πειραματίζεται. Έτσι, δεν θα μπορούσε να μην έχει επιμεληθεί και την παραμικρή λεπτομέρεια στο look της ως νύφη, από το μακιγιάζ μέχρι τα μαλλιά. Ειδικά όσον αφορά στο τελευταίο, η Αθηνά επέλεξε ένα άκρως εντυπωσιακό hair look, το οποίο είδαμε πολύ στα catwalks για την άνοιξη 2019. Πρόκειται για λουλούδια τα οποία στολίζουν τα μαλλιά, όμως αυτή τη φορά το trend δεν περιορίζεται σε ένα απλό λουλουδένιο στεφάνι αλλά τα λουλούδια τοποθετούνται σε όλο το μήκος των μαλλιών.

Ένας ελαφρώς messy κότσος, στολίστηκε με μικρά λευκά λουλούδια τα οποία κρέμονταν μέχρι την πλάτη της ενώ χαλαρές μπούκλες σε τουφάκια έκαναν την εμφάνισή τους δεξιά και αριστέρα.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Backstage: fittings with @athinao1konomakou for her very special day! #CeliaKritharioti #AthinaOikonomakou #JustSayiDo #FilipposAthina #6_10_18

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Celia Kritharioti (@celiakritharioti) στις6 Οκτ, 2018 στις 8:57 πμ PDT



Είναι ομολογουμένως ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ρομαντικά hair looks που έχουμε δει σε νύφες.

marieclaire

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα