Γιατί δεν πρέπει να φοράς το ίδιο ζευγάρι παπούτσια κάθε μέρα

Είμαστε όλες ένοχες. Αυτό το τόσο βολικό και κομψό ζευγάρι παπούτσια που πήραμε, τελικά είναι ό,τι πρέπει για να το φοράμε κάθε μέρα.

Εκτός του ότι είναι υπέρ-άνετο, πάει με όλα, είναι ελαφρύ...και άλλες πολλές δικαιολογίες έχουμε όταν πρόκειται για τα αγαπημένα μας παπούτσια. Και πιθανότατα είναι αλήθεια, αφού η σχέση της γυναίκας με τα παπούτσια μπορεί να είναι ερωτική, αν ωστόσο δεν είναι και φιλική, το παιχνίδι χάθηκε,  Σύμφωνα με έναν εμπειρογνώμονα υποδημάτων, θα πρέπει να αποφεύγουμε να φοράμε το ίδιο ζευγάρι παπούτσια ή τακούνια κάθε μέρα.

Ο Jim Kass, της αμερικανικής αυτοκρατορίας υποδημάτων Allen Edmonds μιλώντας στο Business Insider, τόνισε ότι «πρέπει να αλλάζετε παπούτσια κάθε μέρα για να παρατείνετε τη ζωή τους».

Τι σημαίνει όμως ακριβώς αυτό; Όχι, ο Kass δεν μιλά απαραίτητα για την εξωτερική φθορά. Όταν φοράτε παπούτσια, το υλικό τους απορροφά τον ιδρώτα από τα πόδια σας, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό. Ωστόσο αν φοράτε το ίδιο ζευγάρι κάθε μέρα, τα παπούτσια δεν έχουν αρκετό χρόνο για να στεγνώσουν και δεν θα διατηρήσουν το σχήμα τους», εξήγησε ο Kass.

Αντ 'αυτού, προσπαθήστε να φοράτε διαφορετικά παπούτσια κάθε μέρα για να δίνετε την ευκαιρία σε κάθε ζευγάρι να στεγνώσει και να διατηρήσει το σχήμα του.
bovary.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα