Τα 5 χρώματα που ταιριάζουν άψογα στις μελαχρινές

Αν και δεν υπάρχεις σαφής διαχωρισμός σχετικά με τα χρώματα που ταιριάζουν στις ξανθές και τις μελαχρινές, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσεις κι εσύ -σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις- ότι υπάρχουν κάποια χρώματα που αναδεικνύουν καλύτερα τα ξανθά ή τα σκουρόχρωμα μαλλιά. Σήμερα, λοιπόν, θα ασχοληθούμε με τα 5 χρώματα που είναι μέσα στα hot color trends για το καλοκαίρι και ταιριάζουν άψογα με εσένα που έχεις σκούρα μαλλιά. Κάποια δημιουργούν φοβερή χρωματική αντίθεση ενώ κάποια άλλα απλά ταιριάζουν με τα μαλλιά σου. Το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να φοβάσαι ή να διστάζεις να βάλεις χρώμα αν έχεις μελαχρινή.

Πάμε όμως να δούμε ποια χρώματα από την παλέτα πρέπει να έχει η καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα αν ανήκεις σε αυτές που επιμένουν στο καστανό.

Φούξια

Είπαμε ότι το ροζ είναι φέτος το must-have χρώμα κι αν είσαι μελαχρινή τότε καλό είναι να επιλέξεις μία πιο έντονη απόχρωση, όπως το φούξια για να κάνεις το χρώμα των μαλλιών σου πιο ζωντανό.

Navy Blue

Το μπλε σκούρο στις μελαχρινές δείχνει πολύ κομψό και αριστοκρατικό. Αν και μαζί με το λευκό αποτελούν ένα από τους πιο κλασσικούς καλοκαιρινούς συνδυασμούς, μπορείς να το φορέσεις και μόνο του χωρίς να φοβάσαι ότι θα είναι άχρωμο το αποτέλεσμα.

Κίτρινο

Το κίτρινο έχει ανέβει πολύ στις προτιμήσεις των fashionistas και είναι ιδανικό χρώμα για να αναδείξεις το λαμπερό καστανό των μαλλιών σου. Αν σου αρέσει σαν χρώμα μην το σκεφτείς, φόρεσέ το μόνο του ή με ένα εξίσου λαμπερό color-blocking.

Λευκό

Προφανώς το λευκό είναι το χρώμα που κάνει την απόλυτη αντίθεση με τα μαύρα ή καστανά μαλλιά σου. Ωστόσο, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις και το off-white, μία απόχρωση του λευκού που θα σου δώσει ένα πιο chic & classy αποτέλεσμα.

Κόκκινο

Είναι το χρώμα που ταιριάζει σε όλους και δεν το λέω αυθαίρετα. Υπάρχουν έρευνες που το αποδεικνύουν και προφανώς είναι άψογο τόσο στις ξανθές όσο και στις μελαχρινές. Αρκεί να βρεις το σωστό χρωματικό τόνο που θα συνδυάζεται όμορφα με το σκούρο χρώμα των μαλλιών σου.

ladylike

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα