Εξαφανίστε τις ραγάδες μόνο με ένα λεμόνι

Οι περισσότερες γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους έρχονται αντιμέτωπες με τις ραγάδες! Ραγάδες που δεν μπορούν να εξαφανίσουν εύκολα!

Πώς μπορούν όμως να εξαφανιστούν; Πώς μπορεί να απαλλαγεί μια γυναίκα από αυτές; Κατά τα ψέματα, ούτε μπορούν να εξαφανιστούν, ούτε μια γυναίκα μπορεί να απαλλαγεί από αυτές, παρά μόνο με νυστέρι.

Αυτό όμως που μπορεί να κάνει μια γυναίκα είναι απλά να τις κάνει λιγότερο ορατές, με το παρακάτω «μαμαδίστικο» κολπάκι. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το λεμόνι!

Ναι, καλά διαβάζετε! Το λεμόνι κάνει θαύματα όχι μόνο στα δόντια, τα μαλλιά και τα χέρια, αλλά και το δέρμα. Θα χρειαστείτε μόνο ένα λεμόνι, που θα κόψετε στη μέση και θα κάνετε μασάζ για περίπου 15-20 λεπτά στις επίμαχες περιοχές. Τέλος ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και τονώστε το δέρμα τελειώνοντας με κρύο νερό!

Μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία 2-3 φορές την εβδομάδα ή και περισσότερες και θα παρατηρήσετε σιγά σιγά οι ραγάδες σας όχι να εξαφανίζονται (το τονίζουμε αυτό) αλλά να γίνονται λιγότερο έντονες και ορατές!

Πηγή: www.mothersblog.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα