Οι εκπληκτικές εικόνες γυναικών που αποθεώνει όλους τους σωματότυπους

Υπάρουν δεκάδες διαφορετικοί σωματότυποι. Σχήματα, μεγέθη και χρώματα όλων των ειδών. Ωστόσο τις περισσότερες φορές, περιοδικά και πασαρέλες εκπροσωπούνται μόνο από ορισμένους τύπους σώματος: αυτούς που είναι συνυφασμένοι με την «υψηλή μόδα»

Ένα δυνατό φωτογραφικό πρότζεκτ αποθεώνει όλους τους σωματότυπους και τις εθνικότητες ελπίζοντας να επηρεάσει τη βιομηχανία της μόδας και τα μέσα ενημέρωσης όσον αφορά τη διαφορετικότητα.

Πίσω από το πρότζεκτ All Woman, βρίσκεται το μοντέλο από τη Βρετανία Charli Howard, καθώς και η Clementine Desseaux, η οποία διαθέτει τα μοντέλα της μια ποικιλία σχημάτων, μεγεθών και εθνοτήτων.

Η ανάγκη για μεγαλύτερη ποικιλομορφία στους σωματότυπους είναι κάτι που είναι ήδη υποστηρίζεται από επιστημονική έρευνα. Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Durham διαπίστωσαν ότι η χρήση μοντέλων που είναι πιο αντιπροσωπευτικά του «πραγματικού πληθυσμού» θα μπορούσε να βοηθήσει τα κορίτσια και τις γυναίκες να αναπτύξουν μια υγιή στάση απέναντι στο φαγητό.

If you haven't already, download amazing new app @clapit_ to see more exclusive behind-the-scenes pics and videos #allwomanproject #iamallwoman

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη All Woman Project (@allwomanproject) στις Σεπ 5, 2016, 10:31πμ PDT

.womantoc.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα