Η νέα μόδα: Νύχια που ... τρώγονται

Μπορεί να τρώει κανείς τα νύχια του να είναι κακή συνήθεια αλλά η nail artist Jessie Mills από τη Νέα Ζηλανδία προτρέπει αυτό ακριβώς να κάνει όποιος έχει αφεθεί στη φροντίδα της: να φάει τα- βρώσιμα- νύχια του!

 

Οι δημιουργίες της Mills είναι φτιαγμένες από σοκολάτα και στολίζονται με διάφορα ζαχαρωτά. Από γεύση πιθανότατα σκίζουν- από όψη όχι και τόσο, όπως και η ίδια παραδέχεται.

Χρησιμοποιώντας κανονική, λευκή και μπίτερ σοκολάτα σε κάθε νύχι και προσθέτοντας ζαχαρωτά δημιουργεί ένα πρωτότυπο- και λαχταριστό- μανικιούρ.

Όπως λέει στη Daily Mail, η ιδέα της ήρθε όταν πειραματιζόταν με μια άλλη τάση στα νύχια, το polish mountain challenge που θέλει τουλάχιστον εκατό περάσματα με μανό πάνω από κάθε νύχι και έχει αποτέλεσμα μανικιούρ στα χρώματα του ουράνιου τόξου και με όγκο.

«Σκέφτηκα τι είναι το πιο παράξενο πράγμα που μπορώ να κάνω;» εξομολογείται στη βρετανική εφημερίδα. Κι έτσι σκέφτηκε τα νύχια που τρώγονται.

Οι δημιουργίες της πάντως διχάζουν όσους τις βλέπουν με κάποιους να λένε πως η όψη τους είναι πολύ άσχημη κι άλλους να επισημαίνουν πως δεν είναι και πολύ υγιεινό να τρώει κανείς σοκολάτα από τα νύχια του.

nyxia2 nyxia1

 

nyxia3 nyxia5 nyxia4

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα