Το ομορφότερο μοντέλο στην Ευρώπη λέγεται Χριστιάνα Γεωργοπούλου

Την ανακάλυψε στα 19 της ο Μιχάλης Ασλάνης και, μπορεί το μόνο που ήθελε από μικρή να ήταν η απόκτηση μεγάλης οικογένειας, ωστόσο προς το παρόν ξεχωρίζει για την μικρή αλλά σημαντική πορεία της στο χώρο της μόδας.

Η Χριστιάνα Γεωργοπούλου, σε μόλις 4 χρόνια καριέρας, έχει καταφέρει να ψηφιστεί "Πιο Όμορφο Μοντέλο στην Ευρώπη" σε ψηφοφορία στην Ισπανία,  έχει κερδίσει τον τίτλο της Μις Ελλάς και έχει υπογράψει δεκάδες συμβόλαια στο εξωτερικό, ενώ έχει ήδη προλάβει να πει το πρώτο της «όχι» για να συμμετέχει σε πάνελ εκπομπής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ισπανική εφημερίδα "Marca", μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές εφημερίδες στην Ευρώπη, την ανέδειξε μέσω ψηφοφορίας των αναγνωστών του (που δεν είναι μόνο Ισπανοί αλλά και Λατινοαμερικάνοι) ως το ομορφότερο μοντέλο στην Ευρώπη.


Για τα επόμενα τρία χρόνια σκοπεύει να ταξιδεύει στο εξωτερικό και να κλείνει δουλειές. «Αργότερα ίσως φροντίσω να τελειώσω τις σπουδές μου στα τουριστικά, για να έχω ένα πτυχίο που μπορεί να έχω κάποιο μέλλον ή να συνεχίσω στη μόδα, ίσως με μια δική μου Collection ή με ένα δικό μου κατάστημα», δηλώνει χαρακτηριστικά η ίδια.

ladylike

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα