Εκπληκτικά tips για να δείχνετε πάντα λαμπερή!

Ας το παραδεχτούμε· οι περισσότεροι θέλουμε να δείχνουμε νεότεροι. Και τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε να το πετύχουμε πολύ εύκολα, χωρίς να μας ενδιαφέρει καν πόσα ήταν τα κεράκια στην τελευταία μας τούρτα. Ας δούμε μερικές εκπληκτικές συμβουλές για πιο υγιές και λαμπερό δέρμα από ποτέ, ώστε να δείχνετε δέκα χρόνια νεότερες!
Χρησιμοποιήστε τα σωστά προϊόντα

Όταν ψωνίζετε προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, υπάρχουν τρία συστατικά που πρέπει να φροντίζετε να έχουν. Πρέπει να περιέχουν αντιοξειδωτικά, όπως η βιταμίνη C, ρετινοειδή που βοηθούν στην αναδόμηση του κολλαγόνου, και άλφα-υδροξυοξέα, τα οποία απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα.

Αντηλιακό κάθε μέρα

Είτε έξω έχει ζέστη και κανένα σύννεφο, είτε βροχή και ψύχρα, το αντηλιακό είναι αναγκαίο, μιας και οι υπεριώδεις ακτίνες μπορούν ούτως ή άλλως να μας βλάψουν. Χρησιμοποιήστε ένα αντηλιακό με δείκτη προστασίας τουλάχιστον 30, για να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας από τα σημάδια γήρανσης που προκαλεί η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο.

Προσοχή με τη βάση του μακιγιάζ

Η πολύ βαριά βάση του μακιγιάζ μπορεί να παραμείνει στις γραμμές του δέρματος. Αυτό που χρειάζεστε είναι μια διάφανη βάση που ενυδατώνει παράλληλα, και δεν είναι σε μορφή πούδρας.

Όχι γκλίτερ

Οι ανοιχτόχρωμες σκιές ματιών και τα προϊόντα που περιέχουν γκλίτερ απλά κάνουν τις ρυτίδες να ξεχωρίζουν ακόμα περισσότερο και δεν πρόκειται να σας κολακέψουν. Επίσης, μην χρησιμοποιείτε υγρό eyeliner, καθώς μπορεί να δώσει περισσότερη έμφαση στις γραμμές γύρω από τα μάτια, κάνοντάς σας να δείχνετε μεγαλύτερες. Προτιμήστε καλύτερα ένα απαλό μολύβι.

Διαλέξτε το σωστό σχήμα φρυδιών

Αντί να κάνετε ατοπήματα με το τσιμπιδάκι, επισκεφθείτε έναν ειδικό, που θα φτιάξει τα φρύδια σας στο σωστό σχήμα. Αν έχετε αρχίσει να παρατηρείτε κύκλους κάτω από τα μάτια, τα ελαφρώς ανασηκωμένα φρύδια μπορούν να τους κρύψουν ελαφρώς.

Φροντίστε τον λαιμό σας

Όσο μεγαλώνετε, ο λαιμός σας χάνει την ελαστικότητά του με πολύ γοργούς ρυθμούς. Φροντίστε τον λαιμό σας ακριβώς όπως και το πρόσωπο: ενυδάτωση κάθε πρωί, απαλή απολέπιση δύο φορές την εβδομάδα και καθημερινή χρήση αντηλιακού.

Προσέξτε και τα χέρια σας

Το πρόσωπο, ο λαιμός και τα χέρια είναι τα τρία κυριότερα σημεία που μπορούν να προδώσουν την ηλικία σας. Φροντίστε να φοράτε γάντια κάθε φορά που πλένετε τα πιάτα ή κάνετε δουλειές στο σπίτι οι οποίες απαιτούν ζεστό νερό ή χημικά. Επιλέξτε μία καλή ενυδατική κρέμα χεριών, και χρησιμοποιήστε την τακτικά.

iatronet

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα