Πως να δέσετε ένα τουρμπάνι, με τι να το συνδυάσετε

Το τουρμπάνι αποτέλεσε must τις δεκαετίας μεταξύ 20s -40s, σε λευκό ή μαύρο. Ένα μαντήλι ή ένα οποιοδήποτε κομμάτι υφάσματος αρκεί για να τονίσει το περίγραμμα του προσώπου και τα κοσμήματα σας – ένα ζευγάρι μακριά σκουλαρίκια και ένα ίδιο κολιέ.

Υποστηρίζει το στυλ μιας γυναίκας κομψής με αύρα εξωτική. Υιοθετήστε το look όχι μόνο τις μέρες που τα μαλλιά σας δεν είναι στα καλύτερα τους, αλλά όλες εκείνες τις φορές που ψάχνετε κάτι εύκολο με μια αύρα μυστηριώδη για τις εμφανίσεις σας. Ένα τουρμπάνι στην παραλία θα μπορούσε να αντικαταστήσει ένα καπέλο ίσως, όταν ακόμα ο ήλιος δεν είναι υπερβολικά δυνατός. Διαφορετικά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν ένα ακόμη hair styling με πολλή καλοκαιρινή διάθεση.

Πως να δέσετε ένα Τουρμπάνι
Πως να δέσετε ένα Τουρμπάνι
Την περίοδο εκείνη όλες οι ντίβες της εποχής πειραματίστηκαν μαζί του. Η Hedy Lamarr όμως,απέδωσε το στυλ τους στο απόλυτο και το φόρεσε με τρόπο εικονικό.

Πως θα το φτιάξετε:
Πως να δέσετε ένα Τουρμπάνι

Ένα μεγάλο μαντήλι διπλώστε το στη μέση και με φορά από τα πίσω προς τα εμπρός ακουμπήστε το στο κεφάλι σας. Πιάστε τις δύο άκρες του και περάστε τες χιαστί πάνω από την κορυφή του κεφαλιού, ώστε να δημιουργηθεί ο κόμπος και δένετε στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Σφίξτε μέχρι να το αισθανθείτε σταθερό στο κεφάλι σας. Τώρα πιάστε τη μία άκρη του μαντηλιού και περάστε το με τρόπο τέτοιο ώστε να μην φαίνεται. Κάντε το ίδιο και με την άλλη άκρη του μαντηλιού.

marymary

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα