Ένταση προκάλεσαν τα σχόλια του Δημήτρη Παπανώτα στο «Happy Day» για τη στάση του Γιώργου Λιάγκα απέναντι στους δημοσιογράφους, μετά τις δηλώσεις που έκανε έξω από το θέατρο Άλσος.
Τι συνέβη
Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στους ρεπόρτερ για τον Γιώργο Μαζωνάκη, διευκρινίζοντας όμως ότι δεν θα απαντήσει σε άλλες ερωτήσεις, αφού «εδώ σήμερα είμαστε για τον Γιώργο». Παράλληλα, τόνισε ότι δεν συνηθίζει να κάνει δηλώσεις στις κάμερες, κάνοντας μία εξαίρεση λόγω του καλλιτέχνη.
Η αντίδραση Παπανώτα
Αυτό το σχόλιο προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Παπανώτα, ο οποίος είπε on air:
«Ο Γιώργος Λιάγκας, που βγαίνει και μας δηλώνει ότι δεν μιλάει στις κάμερες… Μα έχεις εκπομπή και ζητάς από όλους δήλωση στις κάμερες κι εσύ δεν μιλάς; Εσύ, τι είσαι; Ο υπεράνω;».
Και πρόσθεσε με νόημα:
«Την επόμενη φορά που θα δω κάμερα του Γιώργου που με πιέζουν πάρα πολύ να μιλήσω, θα πω ότι το ξέρετε, δεν μιλάω στις κάμερες. Να τα λέμε κι αυτά».
Η παρατήρηση της Τσιμτσιλή
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από την πλευρά της σχολίασε:
«Εμένα αυτό που μου κλώτσησε είναι που είπε ότι εδώ είμαστε για τον Μαζωνάκη και όχι για άλλες ερωτήσεις. Είναι πρακτική όλων των εκπομπών, συμπεριλαμβανομένων και των δικών του δημοσιογράφων, να ρωτάνε για όλα».
Το περιστατικό άναψε «φωτιές» στα τηλεοπτικά πηγαδάκια, με τον Παπανώτα να αφήνει αιχμές για την επαγγελματική συνέπεια του Λιάγκα.
Διαβάστε ακόμα: Κρίνο και Αγκάθι: Η ιστορία αγάπης και εκδίκησης που συγκλονίζει




