Η Γη της Ελιάς: Τι θα γίνει την επόμενη μέρα του γάμου;

Η Γη της Ελιάς: Τι θα γίνει την επόμενη μέρα του γάμου;

Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς θα παρακολουθήσουμε απόψε 27/6 και ο γάμος Αθηνάς – Τζον θα βαφτεί με αίμα και εκδίκηση.

Η Αμαλία, διψασμένη να κάνει να πληρώσουν όλοι όσοι ευθύνονται για την τραγική κατάληξη της, εισβάλλει στον χώρο που γίνεται το γλέντι και πυροβολεί εν ψυχρώ τον Ισίδωρο. Ο άντρας πέφτει κάτω αιμόφυρτος και όλοι τρέχουν σοκαρισμένοι να δουν πως είναι.

Εκείνος μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο ενώ ο Κουράκος συλλαμβάνει την Αμαλία για απόπειρα δολοφονίας από πρόθεση.

Η Αθηνά και ο Τζον δεν πιστεύουν ότι γάμος τους βάφτηκε με αίμα και πως η ευτυχία τους κράτησε για μόνο λίγες στιγμές… Ήδη για την Αθηνά, η κυκλοφορία του βιβλίου της μητέρας της, Μαρίας, έχει προκαλέσει δυσφορία αλλά λόγω του γάμου τηρήθηκε απόλυτη ηρεμία.

Ωστόσο, η επόμενη μέρα του γάμου θα είναι εκρηκτική στη Γη της Ελιάς καθώς στις σελίδες του βιβλίου όλοι οι ήρωες έχουν μυστικά και σκοτεινές πλευρές, το ίδιο και η Αθηνά. Οι αποκαλύψεις θα σοκάρουν και κάποιοι ήρωες θα οδηγηθούν στα άκρα.

πηγή: Youfly.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα