Επεισόδιο Κασσελάκη με δημοσιογράφο; Fake news λεει ο Κασσελάκης

Επεισόδιο Κασσελάκη με δημοσιογράφο; Fake news λεει ο Κασσελάκης

Για fake news κάνει λόγο ο Στέφανος Κασσελάκης σχετικά με την καταγγελία δημοσιογράφου πως τον εξύβρισε.
 Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Γιώργος Χατζηδημητρίου προχώρησε νωρίτερα σήμερα σε ανάρτηση στο λογαριασμό του στο Facebook, όπου κατήγγειλε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για φραστικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης στους πολιτικούς συντάκτες το μεσημέρι.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται για fake news, όπως έγραψε σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter). «Αρκούν τόσες μέρες. Κατεβάστε τα fake news παραμονή εκλογών. Παραβιάζετε την εκλογική νομοθεσία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

 

Ένα φραστικό επεισόδιο που φέρεται να συνέβη μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη και του δημοσιογράφου της Δημοκρατίας Γιώργου Χατζηδημητρίου περιγράφει ο τελευταίος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Συγκεκριμένα γράφει ο δημοσιογράφος:

 
«Καθένας είναι γιος του μπαμπά του!

Μας έβγαλε για ένα κρασί, στην Αδάμαντος στο Θησείο κάτω απ΄ την Ακρόπολη, εμάς που καλύπτουμε το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα Σάββατο μεσημέρι, παραμονές της κάλπης ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αφήνω στη μπάντα που ήρθε με μιάμιση ώρα καθυστέρηση, έδωσε το σκυλί του στον σύζυγο και κάθησε δίπλα στις τηλεοράσεις. Λες κι εμείς οι εφημεριδάδες, είμαστε τίποτε αργόσχολοι παρακατιανοί… Κι αφήνω όσα είπε και είναι off για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ και τις διαθέσεις του να γα@@@ το εναπομείναν σύμπαν…

Έρχεται και στο τραπέζι μας κάποια στιγμή και τον ρωτάω, αν ο επιδεικτικός τρόπος του, να δείχνει δηλαδή τα πανάκριβα σπίτια του την ώρα που ο κόσμος δεν ημπορεί να σταθεί πουθενά συνάδει με το Ήθος της Αριστεράς που αυτός επικαλείται.

«Είσαι μ@@@@ς!» μου απαντά. «Άντε γ@@@ ρε φλώρε. Μ@@@@ς είσαι και φαίνεσαι» του λέω κι εγώ και σηκώθηκε κι έφυγε θυμωμένος δείχνοντας τα όριά του και κάπου εκεί η σεμνή τελετή έλαβε τέλος…

Υ.Γ: Για να μην παρεξηγηθώ και νομίσει κανείς πως είμαι εξαίρεση- που όντως είμαι!.. Την προσφώνηση «μ@@@@ς», «είσαι μ@@@@ς» ή «λες μ@@@@ς», την είχε πολλές φορές χρησιμοποιήσει νωρίτερα και για άλλους συναδέλφους. Απλά εγώ δεν το ανέχτηκα.

Υ.Γ2: Ήρθε μετά στην αποχώρησή του να με χαιρετήσει ενοχικά λέγοντας «γειά σου αριστερόμετρο». Τον έγραψα στ’ αρ@@@@ μου. Έστριβα επιμελώς το τσιγαράκι μου εκείνη την ώρα».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα