Αλέξης Γεωργούλης: Είχα διαλυθεί εκείνες τις μέρες, δεν ήξερα πώς θα ξημερώσω

Αλέξης Γεωργούλης: Είχα διαλυθεί εκείνες τις μέρες, δεν ήξερα πώς θα ξημερώσω

O Αλέξης Γεωργούλης ήταν καλεσμένος στο Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων μίλησε για την καταγγελία που είχε γίνει εις βάρος του από την Ελένη Χρονοπούλου για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο ηθοποιός ο οποίος κατεβαίνει ξανά στις Ευρωεκλογές είπε: «Νιώθω ότι ο κόσμος έχει χαρά που με βλέπει στον τόπο του αλλά δεν ξέρουν ή δεν είναι σίγουροι αν κατεβαίνω και δεν ξέρουν το κίνημα που κατεβαίνω. Είναι πολλές φορές που ερχόμαστε σε αντιπαράθεση για πράγματα που γίνονται μέσα στη χώρα. Η αντιπαράθεση κυβέρνησης – αντιπολίτευσης είναι εκτός θέματος όσον αφορά τις ευρωεκλογές γιατί εδώ κοιτάμε πώς θα εκπροσωπηθεί όλη η Ελλάδα στην Ευρώπη. Πρέπει να κοιτάξουμε πώς ζούμε εμείς μέσα στην Ευρώπη, πρέπει να βλέπουμε τα πράγματα με ευρωπαϊκό πρίσμα».

Κλείνοντας τη συνέντευξή του, ο Αλέξης Γεωργούλης αναφέρθηκε και στην καταγγελία που είχε γίνει εναντίον του: «Δεν υπάρχει κάποια ποινική δίωξη, δεν έχει κάποια εξέλιξη και έχει περάσει, από τότε που το έχω μάθει και εγώ, σχεδόν ενάμισης χρόνος. Είναι κάτι που αφορά τις Αρχές του Ευρωκοινοβουλίου, είναι κάτι που εμείς εδώ το έχουμε χειριστεί και το έχουμε χρησιμοποιήσει ή εκμεταλλευτεί με πολύ διαφορετικό τρόπο, που δεν έχει να κάνει και με τον νόμιμο τρόπο.

Το μεγαλύτερο χτύπημα που είχα ήταν στον προσωπικό μου πυρήνα, μέσα μου. Εκεί είναι που διαλύθηκα, εκείνες τις ημέρες δεν ήξερα το πώς θα ξημερώσω. Αυτό που νιώθουμε ότι εγώ είμαι αυτός, είμαι δυνατός, δεν υπήρχε. Είχα διαλυθεί. Ευτυχώς δικοί μου άνθρωποι ήρθαν και μου μίλησαν προσωπικά και μετά κάποιοι δημοσίως εκφραστήκανε, ακόμα και άνθρωποι που απλώς δουλέψαμε μαζί ή κάποιοι που δε με ξέρανε ή με ήξεραν ως δημόσιο πρόσωπο.

Εκεί άρχισα να νιώθω σαν να ενώνονται σιγά σιγά τα κομμάτια μου που είχαν σκορπιστεί και δεν ήξερα σε ποιο σημείο κιόλας. Δεν ήταν ότι μπορούσα να δω τον εαυτό μου διαλυμένο, δεν μπορούσα να δω τον εαυτό μου καθόλου. Το χρωστάω στους ανθρώπους που μίλησαν, που εξέφρασαν την γνώμη τους και μιλήσαν από καρδιάς γιατί, μάλλον, έτσι φτιάχνονται οι καρδιές. Εκεί το χρωστάω 100% ότι είμαι εδώ και μπορούμε και μιλάμε».

Πηγή: gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα