Σταύρος Θεοδωράκης για τη μάχη του με το καρκίνο: Δεν θα πάθαινα ποτέ αν ευθυνόταν η διατροφή

Σταύρος Θεοδωράκης για τη μάχη του με το καρκίνο: Δεν θα πάθαινα ποτέ αν ευθυνόταν η διατροφή

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο «Happy Day». Ο παρουσιαστής μίλησε για την ανάμιξή του με την πολιτική, τη δημοσιογραφική του πορεία αλλά και τη μάχη με τον καρκίνο.

Όπως είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης νόσησε, ενώ ακολουθούσε ήδη μια αρκετά υγιεινή διατροφή.

«Εγώ θα ήμουν αυτός που δεν πάθαινε ποτέ καρκίνο, αν ευθύνεται η διατροφή. Τρώω σαλάτες και φρούτα και δεν τρώω ποτέ τηγανητά. Τρώω λίγο κρέας, τρώω πολύ ψάρι. Δηλαδή, όλα αυτά που θα σου πει ένας διατροφολόγος να κάνεις για να είσαι καλά. Ο καρκίνος υπήρξε κι εγώ είδα ότι έκανα το σωστό, αλλά από τότε έχω μία μανία όταν βλέπω έναν φίλο που κάνει το λάθος, να επιμείνω να κάνει το σωστό. Θυμώνω και πάρα πολύ ακόμα με μάγειρες γιατί δεν μπορείς να καθοδηγείς τον άλλον σε κάτι που είναι διατροφική βόμβα για τον οργανισμό του» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής παραδέχτηκε πως κάποιες φορές έχασε την αισιοδοξία του.

«Το γιατί Θεέ μου το λες για πολλές μέρες και νύχτες και δεν μπορείς να πιστέψεις αυτό που έχει συμβεί. Κοιτάς τον ουρανό και λες “γιατί σε εμένα; Τι έκανα εγώ, αν έφταιξα και τι άλλο έφταιξε;”. Σημασία έχει ότι αν μείνεις σε αυτό, θα προσθέσεις επιβαρυντικά πράγματα για την υγεία σου. Ο τρόπος να βγεις από αρρώστιες και από τον καρκίνο, είναι να έχεις μία θετική ματιά στο μέλλον χωρίς να διακόπτεις τα ωραία πράγματα της ζωής, που μπορεί να είναι ο έρωτας, η γυμναστική, το καλό φαγητό» ανέφερε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα