Ο ΣΚΑΪ αποχαιρετά τον οπερατέρ του, Σάββα Αϊδινίδη. Έφυγε την ώρα της βάρδιάς του από ανακοπή

Ο ΣΚΑΪ αποχαιρετά τον οπερατέρ του, Σάββα Αϊδινίδη. Έφυγε την ώρα της βάρδιάς του από ανακοπή

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια του ΣΚΑΪ έπειτα από τον αιφνίδιο θάνατο του οπερατέρ του σταθμού Σάββα Αϊδινίδη.

«Η οικογένεια του ΣΚΑΪ θέλουμε να πούμε “καλό ταξίδι” στον Σάββα Αϊδινίδη, τον οπερατέρ μας, που χθες το απόγευμα έφυγε από τη ζωή. Να ξέρετε ότι είμαστε φίλοι με αυτούς τους ανθρώπους, είναι η μισή δουλειά μας… Καλό ταξίδι και συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στα παιδιά του», δήλωσε ο Ισίδωρος Φίκαρης.
 
«Ένας πολύ καλός επαγγελματίας, πολύ φιλότιμος. Είχε καλύψει τον πόλεμο στην Ουκρανία και στο Ισραήλ. Ο Σάββας ήταν πάντα με ένα χαμόγελο, τον αγαπούσαμε πολύ. Εγώ είμαι τρία χρόνια στον ΣΚΑΙ και είχαμε κάνει πολλά θέματα μαζί. Πάντα έδινε κουράγιο στους δημοσιογράφους, δεν δημιουργούσε προβλήματα. Κρίμα, είναι άδικο πολύ!» είπε με τη σειρά του, ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

«Καλό ταξίδι και συλλυπητήρια στην οικογένειά του», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Πρώτη Εικόνα: Άκης Παυλόπουλος και Μάρω Καρούση αποχαιρέτισαν τον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ, Σάββα Αϊδινίδη, που «έφυγε» τόσο ξαφνικά, βυθίζοντας στο πένθος φίλους και συνεργάτες.

Οι δύο δημοσιογράφοι προσπάθησαν να είναι όσο πιο ψύχραιμοι μπορούσαν, αποχαιρετώντας τον συνάδελφό τους.

«Καλή εβδομάδα. Λίγα πλάνα και λίγη μουσική για τον δικό μας άνθρωπο, τον Σάββα Αϊδινίδη που έφυγε την ώρα της βάρδιάς του από ανακοπή. Ένας άνθρωπος χαμογελαστός, ακούραστος, πάντοτε στα μεγάλα γεγονότα, σε εμπόλεμες ζώνες... Δεν είμαστε μόνο εμείς μπροστά από τις κάμερες... Ένα χαμογελαστό παιδί και πατέρας δύο παιδιών. Κουράγιο στην οικογένειά του γιατί έχει να ανέβει μεγάλο Γογλοθά», είπε μεταξύ άλλων ο Άκης Παυλόπουλος.

Και η Μάρω Καρούση είπε με τη σειρά της: «Ένας πραγματικά εξαιρετικός επαγγελματίας, πιο πολύ απ΄όλα όμως ένας φανταστικός άνθρωπος, πάντα με το χαμόγελο, με την καλή κουβέντα. Πάρα πολύ νέος, έφυγε ξαφνικά το Σάββατο. Δεν μπορούμε κι εμείς ακόμα να το πιστέψουμε, σας ζητάμε συγνώμη. Ένας πολύ δικός μας άνθρωπος, στην οικογένεια του ΣΚΑΙ. Γύρισε τώρα από τον πόλεμο στη Γάζα».

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα