Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Ματούλα φτάνει στο άλλο άκρο για να σώσει την κόρη της

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Ματούλα φτάνει στο άλλο άκρο για να σώσει την κόρη της

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Ματούλα φτάνει στο άλλο άκρο για να σώσει την κόρη της.

Η αγωνία κορυφώνεται στο οριστικό φινάλε στον “Παράδεισο των Κυριών” με έναν φόνο και μία φυγή ζευγαριού να φέρνουν μεγάλες ανατροπές.

Ο Ντίνος και η Αμαλία θα κάνουν τη μεγάλη ανατροπή και θα αποφασίσουν να φύγουν μακριά από όλους, αφού ποτέ δεν σταμάτησαν να είναι ερωτευμένοι ο ένας για τον άλλον.

Ο Σίμος παραμένει στην φυλακή, ενώ η Αμαλία λέει στην Μιράντα πως θα φύγει κι εκείνη παραξενεύεται, αλλά δεν μπορεί να εμποδίσει με τίποτα την ευτυχία της κόρης της. Έτσι, παραμένει στο πλευρό του Χριστόφορου.

Στο μεταξύ, όπως διαβάζουμε στο Τηλέραμα, η Ματούλα και η Στέλλα βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση κι αποφασίζουν να στείλουν ένα γράμμα στην Αμαλία για να ζητήσουν την βοήθειά της.

Ο Χρήστος, αν και δείχνει ψύχραιμος, δεν είναι… Ετοιμάζεται να δείρει τη Στέλλα για το γράμμα νομίζοντας ότι το έδωσαν στην Αμαλία και η Ματούλα, για να σώσει την κόρη της. τον πυροβολεί. Ο Χρήστος θα πέσει νεκρός.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα