Το Ναυάγιο: Ο Στελής σώζει τη ζωή του Πέτρου

Το Ναυάγιο: Ο Στελής σώζει τη ζωή του Πέτρου

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Στελής σώζει τη ζωή του Πέτρου.

Η αγωνία κορυφώνεται στη συνέχεια της σειράς “Ναυάγιο” με τον Στελή να σώζει τον Πέτρο από την φυλακή την τελευταία στιγμή. Η πολυαναμενόμενη δίκη για το ναυάγιο του πλοίου Φοίνιξ φτάνει και τα θύματα είναι έτοιμα να καταθέσουν την αλήθεια τους, ζητώντας μόνο δικαίωση. Το παρελθόν κάποιων όμως δεν τους αφήνει.

Ο Πέτρος θα είναι εκείνος που θα βρεθεί στο στόχαστρο των εξελίξεων αφού αποφασίζει να καταθέσει στην δίκη υπέρ του Μιχάλη. Λίγο πριν αρχίσει η δίκη όμως, η Λαμπρινή που έχει ανέβει στην Αθήνα, συνειδητοποιεί ότι έχει έρθει η Σοφούλα από το χωριό για να παρακολουθήσει την δίκη.

Ο Στελής, θα είναι εκείνος που θα σώσει τον Πέτρο από την φυλακή, κι έτσι τρέχει να τον ειδοποιήσει την έλευση της Σοφούλας. Η δίκη για το ναυάγιο του Φοίνιξ ξεκινάει… και γίνεται με τον πιο επεισοδιακό τρόπο. Η ώρα της κατάθεσης του Πέτρου έφτασε.

Η Σοφούλα, όμως, βρίσκεται στο δικαστήριο και ο Πέτρος το σκάει για να μην καταλήξει στη φυλακή. Την ίδια στιγμή θα αναλάβει τα ηνία της κατάθεσης η Ειρήνη, πηγαίνοντας κόντρα στα λεγόμενα του Ιπποκράτη.

πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα