Εκατομμυριούχος: Αυτό δεν ξανάγινε στην ιστορία του παιχνιδιού – Άφωνος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Εκατομμυριούχος: Αυτό δεν ξανάγινε στην ιστορία του παιχνιδιού – Άφωνος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου

Ένα πρωτοφανές περιστατικό στο σημερινό (8/5) επεισόδιο του Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος έκανε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να μείνει με το στόμα ανοιχτό. Ο Γιάννης, παίζοντας στην 9η ερώτηση του παιχνιδιού, επέλεξε να χρησιμοποιήσει τη βοήθεια του κοινού, όμως η τελική του απόφαση ξάφνιασε τον παρουσιαστή.

«Σύμφωνα με έρευνα, πόσες ώρες ταλαιπωρείται ένας οδηγός στην κίνηση της Αθήνας ετησίως; 70, 78, 140 ή 148;», ρώτησε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Αφού το σκέφτηκε με προσοχή, ο παίκτης απάντησε: «Αυτό θέλει λίγη σκέψη τώρα αλλά 100% σίγουρος δεν μπορείς να είσαι σε μια τέτοια ερώτηση, αν δεν την έχεις διαβάσει».

Ο… υποψήφιος Εκατομμυριούχος αποφάσισε να ζητήσει τη βοήθεια του κοινού, με τον παρουσιαστή να απευθύνει το ίδιο ερώτημα στους παρευρισκόμενους θεατές.

«Το 35% λέει 78, το 44% λέει 148. Ούτε το κοινό μπορεί να απαντήσει με σιγουριά, προσπαθούν να το προσεγγίσουν όπως το κάνουμε εμείς. Θα ‘ναι από τις λίγες φορές που, αν έχει κάνει λάθος το κοινό, θα τους δικαιολογήσω. Θα είναι και λογικό», σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Εγώ λέω να ρισκάρουμε και θα πω το Β, θα πάω με την δεύτερη απάντηση του κοινού. Το 148 είναι κάτι που σε πάει κατευθείαν εκεί, γιατί λες ότι είναι οι πιο πολλές ώρες. Με την ίδια λογική, ούτε το 140 είναι σωστό, επειδή είναι κοντά. Το αμέσως επόμενο είναι το 78», εξήγησε το σκεπτικό του ο παίκτης του «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος».

«Μπορεί να είναι και η μοναδική φορά που παίκτης παίρνει τη δεύτερη απάντηση του κοινού. Σωστό ή λάθος;», σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και έδωσε την πάσα για να αποκαλυφθεί η σωστή απάντηση.

«Μπράβο ρε Γιάννη! Τι παιχνίδι ήταν αυτό που έκανες; Τι λογική και τι μαντεψιά ήταν αυτή;», σχολίασε ο παρουσιαστής του «Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος», μένοντας έκπληκτος με το αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα