Σασμός: Στοχος του εισαγγελέα είναι να μην βγει η Βασιλική από τη φυλακή

Σασμός: Στοχος του εισαγγελέα είναι να μην βγει η Βασιλική από τη φυλακή

Ακόμα ένα χτύπημα περιμένει την Βασιλική στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του myTV, ο Χρήστος αποδεικνύει πως εκείνη είναι η φόνισσα του Λάζαρου. Δίνει εντολή να την συλλάβουν και μεταφέρεται στο κρατητήριο.

Η Βασιλική και ο Μαθιός μετά το θάνατο του Νικηφόρου που τους πλήγωσε και τους πόνεσε είδαν τη ζωή τους να χαμογελά ξανά μετά την εγκυμοσύνη της γυναίκας και πίστεψαν, πως μπορούν να αφήσουν στο παρελθόν τις άσχημες στιγμές και να γυρίσουν σελίδα στη ζωή τους.

Όμως όσα διαδραματίστηκαν στο βουνό ανάμεσα στην Βασιλική και στον Λάζαρο και οδήγησαν στο θάνατο του τελευταίου πάντα θα τη στοιχειώνουν. Μάλιστα, σύμφωνα με τις αποκλειστικές εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε στα επόμενα επεισόδια, ο μεγαλύτερος εφιάλτης της Βασιλικής αλλά και της οικογένειας Σταματάκη γίνεται πραγματικότητα.

Η Βασιλική μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να κρατήσει μυστικό πως εξαιτίας της πέθανε ο Λάζαρος. Όλοι όσοι γνωρίζουν και ανάμεσα τους και ο Γιώργος με τον Αντώνη έχουν αποφασίσει να τη καλύψουν καθώς ξέρουν πως είναι καλός άνθρωπος, έχει περάσει πολλά και της αξίζει να βρει την ευτυχία,

Κάποια στιγμή ο Μαθιός με την Βασιλική, ετοιμάζονται να πάνε στον γυναικολόγο, ήρεμοι και να ανυποψίαστοι για να δουν το μωρό τους που έρχεται σε λίγο καιρό στον κόσμο. Ωστόσο ο εισαγγελέας Γιακωβάκης έχει άλλα σχέδια για εκείνους.

Είναι σίγουρος πως η Βασιλική εμπλέκεται στο θάνατο του Λάζαρου και έχει βάλει σκοπό να το αποδείξει. Παρόλα αυτά επιλέγει να μην αποκαλύψει σε κανέναν τις κινήσεις του καθώς έχει αντιληφθεί την συμπάθεια του Αντώνη στο πρόσωπο της.

Η συμπεριφορά του Χρήστου προβληματίζει τη Στέλλα που αν και προσπαθεί να μάθει τι τον απασχολεί δεν τα καταφέρνει. Σύμφωνα με το myTV,  ο εισαγγελέας καλεί την Βασιλική στο γραφείο του για ακόμη μία συζήτηση και εκεί την παγιδεύει.

Της προσφέρει κάτι να πιει και όταν εκείνη φεύγει στέλνει τη κούπα της για δείγμα DNA προκειμένου να επαληθεύσει τις υποψίες του. Κάπως έτσι ο Χρήστος λίγες μέρες αργότερα όταν βγαίνουν τα αποτελέσματα μαθαίνει πως η Βασιλική είναι η φόνισσα του Λαζάρου.

Η αντίδραση του θα είναι άμεση και ακραία. Δίνει αμέσως εντολή να την συλλάβουν όπως και γίνεται. Η Βασιλική συλλαμβάνεται και μεταφέρεται στο κρατητήριο ούσα έγκυος. Ο Μαθιός και η οικογένεια τους είναι αναστατωμένοι και τρέμουν για το μέλλον της.

Πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα