Σασμός: Όλα τελειώνουν για τον Μαθιό

Σασμός: Όλα τελειώνουν για τον Μαθιό

Η Μαρίνα έμαθε πως ο Μαθιός κρύβεται πίσω τη δολοφονία του Στεφανή για αυτό και τα περιθώρια για τον άντρα της Βασιλικής άρχισαν να στενεύουν, όπως θα δούμε στο Σασμό.

«Δεν θα συμμεριστώ τις δικαιολογίες σας. Για εμένα ο Μαθιός είναι ένας δολοφόνος που πρέπει να πληρώσει. Κι αν δεν παραδοθεί μόνος του μέχρι αύριο, θα μιλήσω η ίδια στον Αντώνη», θα πει στην κόρη της και η Αργυρώ θα σπεύσει να το πει στον Αστέρη, τον αδελφό του και τη γυναίκα του.

«Γνωρίζω καλά τη μητέρα μου. Εχει σοκαριστεί, το ίδιο είχα πάθει κι εγώ όταν το έμαθα. Είμαι όμως σίγουρη πως θα αλλάξει γνώμη σε λίγο καιρό. Απλά πρέπει να της δώσουμε λίγο χρόνο ακόμα», θα τους πει.

«Μάλλον οι τρεις μήνες που ζήτησα δεν μου αξίζουν. Σε ευχαριστώ, Αργυρώ, για την πρόθεσή σου αλλά μάλλον ήρθε η ώρα να πληρώσω. Εύχομαι τουλάχιστον τη μέρα που θα γεννηθεί το παιδί μου να με αφήσουν να είμαι στο πλευρό της Βασιλικής», θα πει με δάκρυα στα μάτια τότε ο Μαθιός.

Αστέρης και Αργυρώ θα αποχωρήσουν από το σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής και την επόμενη μέρα, όχι μόνο το σπίτι αλλά ούτε ο τόπος όλος δεν θα χωράει τον Αστέρη όπως θα δούμε στο Σασμό, μιας και ξέρει ότι σε λίγες ώρες η Μαρίνα θα αποκαλύψει τα πάντα κι ο Αντώνης Φραγκιαδάκης θα έχει περάσει χειροπέδες στον Μαθιό.

Έτσι, πηγαίνει στο αλουμινάδικο με σκοπό να δουλέψει για να ξεχαστεί, αλλά τελικά καταφέρνει το αντίθετο, μιας και πιάνει ένα εργαλείο και αρχίζει να δουλεύει αλλά σε λίγα δευτερόλεπτα το μυαλό του «γυρίζει», πετάει το εργαλείο και ξεσπάει φωνάζοντας.

Πηγή: daddy-cool.gr

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα