Λιάγκας για Καλουτά – Αλευρά: «Δύο άνθρωποι που δεν αγαπάνε την Eurovision, που δεν είναι διαβασμένοι»

Λιάγκας για Καλουτά – Αλευρά: «Δύο άνθρωποι που δεν αγαπάνε την Eurovision, που δεν είναι διαβασμένοι»

«Ήταν το χιούμορ άκομψο, τα λάθη ήταν πολλά, φαίνονταν ότι δεν έχουν τόσο μεγάλη σχέση με την Eurovision», είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλουτά για την παρουσίαση του ημιτελικού της Eurovison 2024.

«Χθες μας κακοφάνηκε λίγο η παρουσίαση και από τους δύο αυτούς κυρίους που ήταν το χιούμορ άκομψο, τα λάθη ήταν πολλά, φαίνονταν ότι δεν έχουν τόσο μεγάλη σχέση με τη Eurovision, ακόμα και σε αυτά που διάβαζαν έκαναν λάθη δηλαδή τα λάθη ήταν πολλά για μία τέτοια βραδιά», είπε αρχικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Εδώ μιλάμε για το ένα λάθος μετά το άλλο, το οποίο δεν αντιλαμβάνονταν. Μιλάμε για έλλειψη ευφυίας, ή θα πάρουν κάποιον που θα γνωρίζει την Eurovision, όπως η Πασχαλίδου και ο Καπουτζίδης ή αν πάρουν κάποιο καινούργιο, να κάτσουν να μελετήσουν να μάθουν τα πάντα να μην κάνουν άκομψο και ηλίθιο χιούμορ. Τι σχέση έχει η Eurovision με τη Euroleague; Μετά άλλη χώρα έλεγε ο ένας, άλλη ο άλλος. Δεν επιτρέπεται να πας εκεί και να μην ξέρεις τι είναι το Big Five. Δύο άνθρωποι που δεν αγαπάνε τη Eurovision, που δεν είναι διαβασμένοι», συμπλήρωσε.

Τέλος, ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι: «εγώ συγχωρώ και το κακό χιούμορ και το λάθος στα σαρδάμ, αλλά το αδιάβαστο δεν το συγχωρώ. Ήταν αδιάβαστοι. Πήραν μία δουλειά, πληρώθηκαν ή δεν πληρώθηκαν δεν το γνωρίζω. Θέλουμε από αυτούς τους ανθρώπους να είναι διαβασμένοι. Αν τώρα είναι γνώστες και φίλοι της Eurovision, ακόμα καλύτερα.Χθες, όταν έκαναν τα λάθη, πάγωνα, ανατρίχιαζα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα