Γιώργος Καπουτζίδης: Απαντάει για τον λόγο που άργησε να κάνει coming out

Γιώργος Καπουτζίδης: Απαντάει για τον λόγο που άργησε να κάνει coming out

Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι από τα πρόσωπα της showbiz έχουν μιλήσει ανοιχτά για τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους και πρωτοστάτησαν στην καμπάνια για την ισότητα στον γάμο.

Όμως, κοιτάζοντας προς τα πίσω θα δει κανείς ότι ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του το 2020.

Μιλώντας σήμερα στο «Breakfast@Star» ο ηθοποιός εξήγησε τους λόγους που άργησε να κάνει coming out.

«Πολλές ήταν οι αφορμές. Καταρχάς, ένας λόγος που δεν το έκανα πιο πριν ήταν γιατί δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση τους γονείς μου, δεν ήξερα πώς θα αντιδράσουν. Όταν μου είπαν ότι “είμαστε πάρα πολύ εντάξει πες ό,τι θέλεις”, μετά είχα και εγώ το ελεύθερο.

Νομίζω ότι με τσίγκλησε ο τότε σύντροφός μου. Μου είχε πει σε κάποια φάση “ναι, αλλά ο δημόσιος λόγος σου δεν συνάδει με το ιδιωτικό. Ο ιδιωτικός είναι πολύ ξεκάθαρος και μαχητικός ενώ ο δημόσιος είναι πιο μαζεμένος”. Δίκιο είχε, οπότε λέω έτσι είσαι “τώρα θα δεις”» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Όσο για το αν ο ίδιος σκοπεύει να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, ο ηθοποιός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο.

«Ανοιχτός είμαι στο να κάνω οικογένεια. Νομίζω έχει να κάνει περισσότερο με το πώς είσαι. Τώρα η αλήθεια είναι ότι έχω συνηθίσει σε μια ήσυχη ζωή εδώ και είναι δύσκολο να γίνει μια αλλαγή».

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα