Γη της Ελιάς - Spoiler: Ο Μάνος εθίζεται στα ναρκωτικά - Η φιλία του Στάθη με τον Λυκούργο διαλύεται

Γη της Ελιάς - Spoiler: Ο Μάνος εθίζεται στα ναρκωτικά - Η φιλία του Στάθη με τον Λυκούργο διαλύεται

Μεγάλες ανατροπές αναμένονται στα νέα επεισόδια της επιτυχημένης δραματικής σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στη Μάνη υπόσχονται να κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, αφού τόσο η ζωή του Μάνου όσο και των υπολοίπων πρωταγωνιστών κλονίζονται συθέμελα.

Όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Μαίρης Καράμπελα για το περιοδικό MyTV, ο Μάνος πρόκειται να βιώσει έναν προσωπικό εφιάλτη, ο οποίος έρχεται για να διαλύσει την οικογενειακή του γαλήνη. Ο μονάκριβος γιος του Ισίδωρου, από τη στιγμή που ο πατέρα του έγινε δήμαρχος της Μάνης, έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου όλες τις ευθύνες στην επιχείρηση των Βρεττάκων.

Το τελευταίο διάστημα όμως η δουλειά έχει αυξηθεί πολύ και παρά τη χαρά και την ικανοποίηση που αισθάνεται ως ικανός επιχειρηματίας, ο Μάνος νιώθει συγχρόνως τις δυνάμεις του να τον εγκαταλείπουν. Ωστόσο, ο ίδιος δεν θέλει να παραδεχθεί την κόπωσή του σε κανέναν, ούτε καν στον ίδιο του τον εαυτό. Έτσι, αντί να ζητήσει βοήθεια από τα αγαπημένα του πρόσωπα, αποφασίζει να κάνει μία επιλογή που αναμένεται να βάλει σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια του τη ζωή…

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα