Κατερίνα Καραβάτου: Λύγισε στον αέρα μιλώντας για τους γονείς της – Είμαι ένα παιδί μόνο του

Κατερίνα Καραβάτου: Λύγισε στον αέρα μιλώντας για τους γονείς της – Είμαι ένα παιδί μόνο του

Καλεσμένη στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (10/2) η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ μίλησε για τη ζωή της μετά το διαζύγιο και τον θάνατο των γονιών της, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της αναφερόμενη σε εκείνους.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο αυτό. Εμένα μου πήρε 2 χρόνια και 3 μήνες για να επιστρέψω στο σπίτι των γονιών μου και να συμμαζέψω τα πράγματά τους. Ήταν ένας πολύ μεγάλος μου εφιάλτης. Στην αρχή απέφευγα να ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη ή όταν ανέβαινα ξεχνούσα πάντα τα κλειδιά μου, για να μη μπορώ να μπω μέσα στο σπίτι», εξομολογείται η Κατερίνα Καραβάτου.

«Πέρασα 4 μέρες πολύ δύσκολες αλλά και πολύ όμορφες συνάμα, βρήκα πράγματα των γονιών μου που δεν ήξερα ότι τα είχαν κρατήσει. Βρήκα ένα αρχείο της μητέρας μου, γράμματα του παππού μου από το 1942. Ευτυχώς είχα ανθρώπους δίπλα μου αλλιώς δεν θα τα είχα βγάλει πέρα», περιγράφει η παρουσιάστρια με δάκρυα στα μάτια.

«Νόμιζα ότι ο χρόνος θα με βοηθούσε αλλά, αν δεν το κάνεις, δεν μπορείς να το διαχειριστείς. Έχω ακόμη τις επαφές τους στο κινητό μου, «μανούλα» και «μπαμπάκας». Καμιά φορά πατιέται κάτι κατά λάθος, εκεί είναι το δύσκολο», παραδέχεται η Κατερίνα Καραβάτου αμέσως μετά.

«Εγώ τους αισθάνομαι πάρα πολύ δίπλα μου. Όταν μου συμβαίνει κάτι καλό, τους επικαλούμαι κι αυτούς, τους λέω ευχαριστώ, γιατί νομίζω ότι αυτοί μου το δίνουν. Εγώ τώρα είμαι ένα παιδί μόνο του, οπότε τους έχω ανάγκη να είναι δίπλα μου με αυτόν τον τρόπο. Πιστεύω ότι αν είχα αδέλφια, θα ήταν πιο εύκολο, θα είχα έναν άνθρωπο εξ αίματος και θα ήταν αλλιώς», εξομολογείται για την απώλεια των γονιών της η Κατερίνα Καραβάτου.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα