Βοomers: Νέα εκπομπή σήμερα αντί του Ράδιο Αρβύλα από Κανάκη - Σερβετά - Κιούση

Βοomers: Νέα εκπομπή σήμερα αντί του Ράδιο Αρβύλα από Κανάκη - Σερβετά - Κιούση

Αιφνιδίασε χθες βράδυ λίγο πριν το φινάλε του «Ράδιο Αρβύλα» ο Αντώνης Κανάκης, κεντρίζοντας ταυτόχρονα την περιέργεια λέγοντας, απευθυνόμενος στους τηλεθεατές, ότι σήμερα (8/2) το βράδυ δεν θα μεταδοθεί ένα ακόμη επεισόδιο της σατιρικής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» αλλά κάτι άλλο, το οποίο πάλι θα έχει το DNA της παρέας Αντώνη Κανάκη, Χρήστου Κιούση, Γιάννη Σερβετά και της ομάδας παραγωγής.

«Boomers» θα τιτλοφορείται η νέα πρόταση που θα συστήσουν απόψε, κατά τα λεγόμενα του κεντρικού παρουσιαστή του, στην θέση του «Ράδιο Αρβύλα».

 Ο Κανάκης εξήγησε ότι ήταν κάτι που σκέφτονταν από καιρό και το ετοίμαζαν αλλά η απόφαση να κάνει πρεμιέρα η εκπομπή σήμερα ήταν μάλλον της στιγμής, δεδομένου ότι και στο σημερινό πρόγραμμα του καναλιού στις 20.00 υπάρχει η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα».

«Ετοιμαζόμαστε εδώ και καιρό αλλά – είτε το πιστεύετε, είτε όχι – το αποφασίσαμε μόλις σήμερα (σ.σ. χθες). Δεν είχαμε σκοπό να το βγάλουμε. Αποφασίσαμε ότι αύριο (σ.σ. σήμερα) θα βγουν στον αέρα οι «Boomers».

 Τι είναι οι «Boomers»; Οι «Boomers» είμαστε εμείς πάλι. Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της τηλεόρασης που μία εκπομπή πρέπει να βγαίνει τόσο στα καλά καθούμενα στον αέρα, χωρίς να προηγηθεί τίποτα. Αύριο (σ.σ. σήμερα) στις 20:00 θα είναι στον αέρα οι «Boomers», ενημέρωσε ο Αντώνης Κανάκης.

Ένας λόγος για τον οποίον οι συντελεστές της εκπομπής δεν κρατιούνταν, όπως φάνηκε και στα λεγόμενα του παρουσιαστή, ήταν μεταξύ άλλων το σκηνικό της νέας πρότασης που θέλουν να καταθέσουν. Τόνισε δε πως και οι ίδιοι χρειάζονταν αέρα ανανέωσης δίνονταν το περίγραμμα των «Boomers», χαρακτηρίζοντας το «παρακλάδι του «Ράδιο Αρβύλα».

 
Επί λέξει ο Κανάνκης είπε: «Οι «Boomers» είναι μία καινούργια εκπομπή που όμως δεν είναι μία καινούργια εκπομπή. Θα είναι κατά κάποιον τρόπο ένα παρακλάδι του Ράδιο Αρβύλα. Γιατί θα υπάρχουν οι «Boomers»; Γιατί αρχικά ένα αεράκι ανανέωσης ποτέ δεν έκανε κακό.

Δεύτερον, γιατί έχουμε ετοιμάσει ένα καταπληκτικό σκηνικό και ανυπομονούμε να σας το δείξουμε αύριο… είναι απίστευτο το πλατό. Και τρίτον, γιατί θέλουμε εκτός από τα σατιρικά πράγματα που κάνουμε στο Ράδιο Αρβύλα να σας δείξουμε και κάτι ακόμα».

Όσα ανακοίνωσε ο Κανάκης στο 45:35 του σχετικού βίντεο της χθεσινής εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα»:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα